Δήμος Σαμουράκης καλεί Άνταμ Κοντοβά

Δύο ταλαντούχοι νεαροί σεφ εν τη ενώσει στο πρώτο για την τρέχουσα σεζόν 4 hands dinner menu του «2 Μαζί».

Δήμος Σαμουράκης καλεί Άνταμ Κοντοβά

Δύο ταλαντούχοι νεαροί σεφ εν τη ενώσει στο πρώτο για την τρέχουσα σεζόν 4 hands dinner menu του «2 Μαζί».

Δήμος Σαμουράκης καλεί Άνταμ Κοντοβά - εικόνα 1
Ο Δήμος Σαμουράκης (αριστερά) και ο Άνταμ Κοντοβάς

Oι μαγειρικές συμπράξεις επιστρέφουν στο «2 Mαζί» του Ηλία Γώγου με τον καινούργιο σεφ του εστιατορίου Δήμο Σαμουράκη να μοιράζεται μόνο για μια ημέρα, την Τετάρτη 29/11, την κουζίνα με τον Άνταμ Κοντοβά (βλ. «Mylos» στη Σαντορίνη). Στο μενού της βραδιάς (€ 55 ανά άτομο) στο οποίο οι δυο νεαροί σεφ ανταλλάσσουν μαγειρικές πάσες, ο guest chef κάνει την αρχή με ένα συνδυασμό στρειδιού, ταπιόκας και kombu, καθώς και με σκουμπρί με ταραμά, προσούτο και φαγόπυρο κι ο… resident παίρνει τη σκυτάλη με γλυκάδια, κουνουπίδι και τραγανά εσαλότ. Η συνέχεια παρακάτω:

4 Hands Dinner Menu

Στρείδι/Ταπιόκα/Kombu (Κοντοβάς)
Σκουμπρί/Ταραμάς/Προσούτο/Φαγόπυρος (Κοντοβάς)
Γλυκάδια/Κουνουπίδι/Crispy Εσαλότ (Σαμουράκης)
Μπακαλιάρος/Ενταμάμε/Αχινός/Άγρια Χόρτα (Κοντοβάς)
Ουρά Μόσχου/Polenta/Pok Choi (Σαμουράκης)
Κρέμα καρύδα/Σπανάκι/Lime Meringue (Σαμουράκης)

Περισσότερες πληροφορίες

2Μαζί

Νίκης 48, Πλάκα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.