Ήταν μια φορά μια lager, μια pils και μια stout

Για πέντε συνεχόμενες μέρες στην «Αγορά» των Αμπελοκήπων σας περιμένει ένα ειδικό ζυθοφιλικό (και κρεατοφιλικό) μενού.

Ήταν μια φορά μια lager, μια pils και μια stout

Για πέντε συνεχόμενες μέρες στην «Αγορά» των Αμπελοκήπων σας περιμένει ένα ειδικό ζυθοφιλικό (και κρεατοφιλικό) μενού.

Ήταν μια φορά μια lager, μια pils και μια stout - εικόνα 1

Food & beer pairing μας επιφυλάσσει αυτή τη φορά το εστιατόριο «Αγορά», πάντα στο πλαίσιο του εορτασμού των είκοσί του χρόνων. Από την Δευτέρα 9 έως και την Πέμπτη 12/10 παράλληλα με τον κατάλογο θα τρέχει ένα ειδικό μπιρόφιλο και κρεατόφιλο μενού σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιεία, το οποίο θα κοστίζει € 25 το άτομο. Τρεις draught μπίρες (Heineken, ΑΘΗΝΕΟ 5Hops και Murphy’s) ζευγαρώνουν αντίστοιχα με μπουτάκι κοτόπουλο σε τραγανή κρούστα με τσίλι και Jack Daniel’s sauce, mixed grill (πικάντικο λουκάνικο, κεμπάπ και μοσχαρίσιο φιλέτο) και μια χοιρινή πανσέτα στα κάρβουνα με Bourbon sauce, ενώ φινάλε γράφει μια τηγανητή μηλόπιτα σε τορτίγια με παγωτό χαλβά, αγκαζέ με τον ελληνικό μηλίτη Μηλοκλέφτη.

Περισσότερες πληροφορίες

Αγορά

Λεωφ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη Νέα Πεντέλη για το νέο burger spot 'Both Burgers and Buns'

Xειροποίητα ψωμάκια και ζουμερά μπιφτέκια, signature cocktails και hot-dogs, λουκουμάδες και feelgood vibes στα ΒΠ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
02/10/2025

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Sea Satin Athens

Το σημαντικό brand της Μυκόνου γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου.

Πώς θα βρεθείς στα καλύτερα εστιατόρια της Μυκόνου και θα φας σε σούπερ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ, και μας καλεί να ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική για ένα γαστρονομικό ταξίδι εξπρές στα κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου.

Στην κουλ γαστροταβέρνα του Νέου Κόσμου για φιλέτο προβατίνας και λευκό Negroni με χαμομήλι

Η Strouga είναι ένα σποτ που συγκεντρώνει τα φώτα στη δημοφιλή πλέον γειτονιά.

Τι θα τρώμε στο ολοκαίνουριο "Garum", Χρήστο Γλωσσίδη;

Ο executive chef των "Feedeλ" εγκαινιάζει το πρώτο προσωπικό του εστιατορικό εγχείρημα, ένα ασιατικό – ελληνικό fusion στεγασμένο σε ατμοσφαιρικό νεοκλασσικό του Μετς, με τις ζυμώσεις σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Επιστροφή του brunch στο Bungalow 7

H πιο ωραία συνήθεια του Σαββατοκύριακου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Λένε πως αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της Αθήνας

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για να γνωρίσουμε τα εστιατόρια εκείνα που τιμούν την εθνική μας γεύση πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις.