«Ζητείται Chef» για την κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη

6 νεαροί μάγειρες διεκδικούν μία θέση στο «CTC» στο διαγωνισμό μαγειρικής του ΑΝΤ1 που κάνει πρεμιέρα στις 2/9.

«Ζητείται Chef» για την κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη

Με ένα custom-made format διαγωνισμού μαγειρικής στον ΑΝΤ1 κάνει την είσοδό του στην τηλεόραση (αν δεν υπολογίσουμε αυτή την guest εμφάνιση) ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, o chef-patron του βραβευμένου με έναν Χρυσό Σκούφο εστιατόριο «CTC». Το εστιατόριο όπου μπορείς να δοκιμάσεις πιάτα όπως βελουτέ καλαμπόκι, αρωματισμένη με αστακό και αφρό από τρούφα και περγαμόντο ή ταλιατέλες από καλαμάρι με μπουγιόν από καλαμάρι και μπέικον, αποτελεί το κεντρικό σκηνικό του «Ζητείται Chef». Στην κουζίνα του θα μαγειρεύουν οι 6 υποψήφιοι υπό την καθοδήγηση του Τσιοτίνη και στη μικρή σάλα του θα δοκιμάζουν τα πιάτα και θα τους κρίνουν διαφορετικές σε κάθε επεισόδιο ομάδες καλεσμένων, ενώ ο νικητής θα κερδίσει μία θέση στην κουζίνα του «CTC» – έπαθλο ξεχωριστό και πολυπόθητο, θεωρούμε, για τους υποψήφιους, που είναι απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι σχολών μαγειρικής.

Το «Ζητείται Chef» με τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
11/09/2025

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.

Τι είναι το 'Son Athens' που έρχεται σύντομα στην Ηλιούπολη

Ένα ιστορικό μαγαζί φεύγει, ένα σημαντικό new entry καταφθάνει για μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές των ΝΠ.