«Ζητείται Chef» για την κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη

6 νεαροί μάγειρες διεκδικούν μία θέση στο «CTC» στο διαγωνισμό μαγειρικής του ΑΝΤ1 που κάνει πρεμιέρα στις 2/9.

«Ζητείται Chef» για την κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη

Με ένα custom-made format διαγωνισμού μαγειρικής στον ΑΝΤ1 κάνει την είσοδό του στην τηλεόραση (αν δεν υπολογίσουμε αυτή την guest εμφάνιση) ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, o chef-patron του βραβευμένου με έναν Χρυσό Σκούφο εστιατόριο «CTC». Το εστιατόριο όπου μπορείς να δοκιμάσεις πιάτα όπως βελουτέ καλαμπόκι, αρωματισμένη με αστακό και αφρό από τρούφα και περγαμόντο ή ταλιατέλες από καλαμάρι με μπουγιόν από καλαμάρι και μπέικον, αποτελεί το κεντρικό σκηνικό του «Ζητείται Chef». Στην κουζίνα του θα μαγειρεύουν οι 6 υποψήφιοι υπό την καθοδήγηση του Τσιοτίνη και στη μικρή σάλα του θα δοκιμάζουν τα πιάτα και θα τους κρίνουν διαφορετικές σε κάθε επεισόδιο ομάδες καλεσμένων, ενώ ο νικητής θα κερδίσει μία θέση στην κουζίνα του «CTC» – έπαθλο ξεχωριστό και πολυπόθητο, θεωρούμε, για τους υποψήφιους, που είναι απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι σχολών μαγειρικής.

Το «Ζητείται Chef» με τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/12/2025

Ένα All Day Resto Bar με κάτι από Νάξο στο Παγκράτι

Πιάτα εμπνευσμένα από την εγχώρια γαστρονομία με twist αλλά και μια, γενικότερη, πολύ αξιόλογη ολοήμερη πρόταση.

11+1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Πoύ θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, μπαρ και δίπλα στο κύμα.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

"Villa Grigio 46": Brunch αλά ιταλικά

To aperitivo bar στο Παλαιό Φάληρο τιμά την κουλτούρα των aperitif αλλά και του brunch.

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.