Tα νέα pop-up dinners του «Βios.Ηοme Kitchen»

Στον πρώτο όροφο του «Bios» η Sharon Brenner του Records in the Den, σε… έκτακτη μαγειρική εμφάνιση, μιξάρει καλιφορνέζικες και μεσογειακές γεύσεις.

Tα νέα pop-up dinners του «Βios.Ηοme Kitchen»

Στον πρώτο όροφο του «Bios» η Sharon Brenner του Records in the Den, σε… έκτακτη μαγειρική εμφάνιση, μιξάρει καλιφορνέζικες και μεσογειακές γεύσεις.

Tα νέα pop-up dinners του «Βios.Ηοme Kitchen» - εικόνα 1

Το pop-up εστιατόριo στον πρώτο όροφο του «Bios» επιστρέφει και φιλοξενεί στην κουζίνα του, στις 20-21 και 27-28/7, την Αμερικανίδα Sharon Brenner και τις συνταγές της. Η Brenner είναι δικηγόρος που ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι όμως και και μαγείρισσα, και στο μενού που έχει σχεδιάσει για το «Bios.ΗomeKitchen» του πολυχώρου της Πειραιώς (έξι πιάτα, € 18 το άτομο) συνδυάζει το καλιφορνέζικο background της με την αγάπη της για τις γεύσεις της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, η οποία είναι εμφανής και στην ιστοσελίδα της Records in the Den (www.recordsintheden.com), όπου καταγράφει τις μαγειρικές της περιπέτειες.

Tα νέα pop-up dinners του «Βios.Ηοme Kitchen» - εικόνα 2

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το μιξάζ, σε σαλάτα μια, της αραβικής φατούς και ιταλικής πανζανέλα, το χοιρινό με πετιμέζι, μέλι, μπαχαρικά και ψητές πατάτες και τους ψαροκεφτέδες με γλυκόξινη σάλτσα τομάτας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλό είναι να κάνετε κράτηση. Το εν λόγω μενού σερβίρεται στις 9.30 και στις 10 μ.μ.

Πειραιώς 84, 2103425335.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η "Κληματαριά" είναι η ταβέρνα-σύμβολο της Ορεινής Αρκαδίας

Από το 1931 έως σήμερα, η "Κληματαριά" της οικογένειας Τζίφα συνεχίζει αδιάκοπα να γράφει ιστορία στη Βυτίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/12/2025

Στην πλατεία Προσκόπων, η κρητική κουζίνα συναντά την αγιορείτικη

Σε ένα σταθερό σημείο νοστιμιάς, εκεί όπου αντηχούσαν κάποτε οι φωνές του Μάνου Χατζιδάκι και της Φλέρυς Νταντωνάκη, το φαγητό εξακολουθεί να είναι αφορμή συνάντησης.

Μια βραδιά, μια συνεργασία, ένα μενού που δεν επαναλαμβάνεται "Side by Side" στο zohós

O Executive Chef του zohós Σάκης Βενέτης υποδέχεται τον guest chef Τάσο Στεφάτο σε μια κοινή δημιουργική στιγμή.

Το "Οινοπαντοπωλείο Χρυσομάλλης" προτείνει μοντέρνα μπιστρονομία στην καρδιά της Μεσσηνίας

Δέκα χρόνια μετά την αναγέννησή του από τον Παναγιώτη Χρυσομάλλη, το ιστορικό οινοπαντοπωλείο που ίδρυσε ο πατέρας του το 1958 παραμένει ένα από τα πιο ξεχωριστά γευστικά σημεία της Καλαμάτας.

"1600 Raki Ba Raki": Ρεθυμνιώτικη καλοφαγία σε μοντέρνο τέμπο

Στην καρδιά του Ρεθύμνου το "1600 Raki Ba Raki" φέρνει τη χαρά της κρητικής παρέας σε ένα σύγχρονο bistro.

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.