Tα νέα pop-up dinners του «Βios.Ηοme Kitchen»

Στον πρώτο όροφο του «Bios» η Sharon Brenner του Records in the Den, σε… έκτακτη μαγειρική εμφάνιση, μιξάρει καλιφορνέζικες και μεσογειακές γεύσεις.

Tα νέα pop-up dinners του «Βios.Ηοme Kitchen»

Στον πρώτο όροφο του «Bios» η Sharon Brenner του Records in the Den, σε… έκτακτη μαγειρική εμφάνιση, μιξάρει καλιφορνέζικες και μεσογειακές γεύσεις.

Tα νέα pop-up dinners του «Βios.Ηοme Kitchen» - εικόνα 1

Το pop-up εστιατόριo στον πρώτο όροφο του «Bios» επιστρέφει και φιλοξενεί στην κουζίνα του, στις 20-21 και 27-28/7, την Αμερικανίδα Sharon Brenner και τις συνταγές της. Η Brenner είναι δικηγόρος που ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι όμως και και μαγείρισσα, και στο μενού που έχει σχεδιάσει για το «Bios.ΗomeKitchen» του πολυχώρου της Πειραιώς (έξι πιάτα, € 18 το άτομο) συνδυάζει το καλιφορνέζικο background της με την αγάπη της για τις γεύσεις της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, η οποία είναι εμφανής και στην ιστοσελίδα της Records in the Den (www.recordsintheden.com), όπου καταγράφει τις μαγειρικές της περιπέτειες.

Tα νέα pop-up dinners του «Βios.Ηοme Kitchen» - εικόνα 2

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το μιξάζ, σε σαλάτα μια, της αραβικής φατούς και ιταλικής πανζανέλα, το χοιρινό με πετιμέζι, μέλι, μπαχαρικά και ψητές πατάτες και τους ψαροκεφτέδες με γλυκόξινη σάλτσα τομάτας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλό είναι να κάνετε κράτηση. Το εν λόγω μενού σερβίρεται στις 9.30 και στις 10 μ.μ.

Πειραιώς 84, 2103425335.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Noma ανοίγει στο Λος Άντζελες με μενού -μόλις- στα €1.500/άτομο

Ο René Redzepi εξηγεί γιατί θα είναι τόσο ακριβό αλλά -μεταξύ μας- είναι λογικό κάτι τέτοιο;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
13/01/2026

Στο Μαρούσι, για ένα ζουμερό grill bar

Σερβίρει το κρέας σε ευχάριστα ντιζαϊνάτο περιτύλιγμα, σε εκδοχές που ταυτίζουμε με την ελληνική παράδοση είτε σε πιο διεθνείς αγαπημένες γεύσεις.

O Θωμάς Μάτσας 'εξαπέλυσε' το Thirio του

Το νέο εστιατόριο του πολυπράγμονος σεφ, στο κέντρο της Αθήνας, έχει ξεχωριστό στυλ και πιάτα οικείας νοστιμιάς με μοντέρνα ματιά.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Κρύα noodles Chuka στο 'Ronin'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Τα αγαπημένα εστιατόρια και μπαρ της Madame Ginger

Κάθε εβδομάδα, ένας αναγνωρίσιμος κάτοικος της πρωτεύουσας μας μιλά για τα αγαπημένα του στέκια.

Το κλασικό ρεστοράν των ΒΠ που ποντάρει στο ελληνικό γαστρονομικό τερουάρ

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

Στα Κιούρκα υπάρχει ένα εστιατόριο με ιστορία που κοιτάει μπροστά

Μια ιδέα για εκδρομή-αστραπή, σε ένα μοντέρνο χάνι με προσεγμένη κουζίνα.