Tα νέα pop-up dinners του «Βios.Ηοme Kitchen»

Στον πρώτο όροφο του «Bios» η Sharon Brenner του Records in the Den, σε… έκτακτη μαγειρική εμφάνιση, μιξάρει καλιφορνέζικες και μεσογειακές γεύσεις.

Tα νέα pop-up dinners του «Βios.Ηοme Kitchen»

Στον πρώτο όροφο του «Bios» η Sharon Brenner του Records in the Den, σε… έκτακτη μαγειρική εμφάνιση, μιξάρει καλιφορνέζικες και μεσογειακές γεύσεις.

Tα νέα pop-up dinners του «Βios.Ηοme Kitchen» - εικόνα 1

Το pop-up εστιατόριo στον πρώτο όροφο του «Bios» επιστρέφει και φιλοξενεί στην κουζίνα του, στις 20-21 και 27-28/7, την Αμερικανίδα Sharon Brenner και τις συνταγές της. Η Brenner είναι δικηγόρος που ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι όμως και και μαγείρισσα, και στο μενού που έχει σχεδιάσει για το «Bios.ΗomeKitchen» του πολυχώρου της Πειραιώς (έξι πιάτα, € 18 το άτομο) συνδυάζει το καλιφορνέζικο background της με την αγάπη της για τις γεύσεις της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, η οποία είναι εμφανής και στην ιστοσελίδα της Records in the Den (www.recordsintheden.com), όπου καταγράφει τις μαγειρικές της περιπέτειες.

Tα νέα pop-up dinners του «Βios.Ηοme Kitchen» - εικόνα 2

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το μιξάζ, σε σαλάτα μια, της αραβικής φατούς και ιταλικής πανζανέλα, το χοιρινό με πετιμέζι, μέλι, μπαχαρικά και ψητές πατάτες και τους ψαροκεφτέδες με γλυκόξινη σάλτσα τομάτας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλό είναι να κάνετε κράτηση. Το εν λόγω μενού σερβίρεται στις 9.30 και στις 10 μ.μ.

Πειραιώς 84, 2103425335.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.