Το «Pasaji» Σε νέα γαστρονομική τροχιά

Το κλασικό all day cafe-restaurant βάζει τη σφραγίδα του στην κοσμοπολίτικη αύρα της περιοχής με τραπεζάκια και κομψούς καναπέδες πάνω στο ξύλινο deck και «θέα» στην ασταμάτητη κίνηση.

Το «Pasaji» Σε νέα γαστρονομική τροχιά

Το κλασικό all day caf-restaurant ξεκινάει από τις 10 το πρωί με καφέ και βάζει τη σφραγίδα του στην κοσμοπολίτικη αύρα της περιοχής με τραπεζάκια και κομψούς καναπέδες πάνω στο ξύλινο deck και «θέα» στην ασταμάτητη κίνηση – άλλωστε, «Pasaji» σημαίνει πέρασμα...

Το «Pasaji» Σε νέα γαστρονομική τροχιά - εικόνα 1

Το εξαιρετικό sushi bar, με μια συλλογή από τα καλύτερα sushi της Αθήνας, και τα signature cocktails του βραβευμένου mixologist John Samaras στην ανανεωμένη μπάρα προσφέρουν μια upscale γευστική εμπειρία και το κάνουν τέλειο στέκι για πριν ή μετά το shopping. Η κουζίνα, με επικεφαλής τον πασίγνωστο σεφ Άρη Τσανακλίδη και την ομάδα του, τους σεφ Γιάννη Βιδάλη και Γιάννη Χρυσοχοΐδη, προτείνει εντυπωσιακές fusion δημιουργίες.

Ξεκινήστε με μια δροσερή πράσινη σαλάτα με μαριναρισμένες γαρίδες σε sweet chili sauce, κουκουνάρι, σπαράγγια, αγγούρι, ρέβα και ντρέσινγκ από miso, συνεχίστε με T-bone γάλακτος 400 γραμ. με πατατούλες σοτέ, μανιτάρια Portobello και Ξινόμαυρο κρασί κι επιλέξτε για επιδόρπιο σπασμένο μιλφέιγ με κρέμα πατισερί, παγωτό βανίλια και σοκολάτα και πασπαλισμένο με κροκάν αμυγδάλου. Ιδανικός χώρος για προσωπικά ή εταιρικά events, με happy ατμόσφαιρα και γεύσεις που κάνουν την κάθε στιγμή μοναδική, το «Pasaji» αποτελεί την ιδανική all day επιλογή! Καθημερινά, εκτός Σαββάτου, και prix fixe menu με € 18 και € 26.

Στοά Σπυρομήλιου, City Link, κέντρο, 2103220714 / Ορνός, Μύκονος, 2289023216 / www.pasaji.com.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Pasaji

Bουκουρεστίου & Στοά Σπυρομήλιου (City Link), κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
09/05/2025

TwentyFive: Το εστιατόριο των Alec Peters & Γιώργου Τσούλη στο Μικρολίμανο

Το fine comfort steakhouse στον Πειραιά έκανε ντεμπούτο στα της εστίασης δρώμενα και ήδη συζητιέται.

Λένε πως στα Μελίσσια παίζει μια από τις καλύτερες σούβλες της Αθήνας

Σπεσιαλιτέ αφτιασίδωτες και κρεατικά που περνούν μαστόρικα πάνω από τις φλόγες φτάνουν στο τραπέζι, αχνιστά και λιμπιστικά.

"La Bottega Da Marco", μια νέα άφιξη... πιο ιταλική δεν γίνεται

Στην ολόφρεσκη "La Bottega Da Marco" δεν μιλάμε απλώς για "ιταλικό φαγητό". Μιλάμε για γνήσια ιταλική γεύση, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Τι παίζει με το boba tea στην Αθήνα

Tο γευστικό τσάι με τις πέρλες ταπιόκα που σκάνε στο στόμα δείχνει να έχει τη στιγμή του -και το κοινό του- στην πόλη.

Sani Gourmet 2025: Η καρδιά της γαστρονομίας χτυπά στη Χαλκιδική

Ο βραβευμένος θεσμός του Sani Resort αναδεικνύει και φέτος την Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με το πιο πολυβραβευμένο resort της χώρας να υποδέχεται κορυφαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης για άλλη μια χρονιά.

Σεράμικο

Το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου" συνεχίζει τη διαδρομή του στη μοντέρνα καλοφαγία της μοιρασιάς, μιξάροντας παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς στη φιλοσοφία της γαστροταβέρνας.