Πέντε γλυκά όλο... φράουλα

Το ανοιξιάτικο γλυκό αφιέρωμα που μόλις ξεκίνησε στο ξενοδοχείο «Titania» βάφει κόκκινα τα πιάτα.

Πέντε γλυκά όλο... φράουλα

Το ανοιξιάτικο γλυκό αφιέρωμα που μόλις ξεκίνησε στο ξενοδοχείο «Titania» βάφει κόκκινα τα πιάτα.

Πέντε γλυκά όλο... φράουλα - εικόνα 1

Οι Γλυκές Μέρες του «Titania» επιστρέφουν με μια ιδιαίτερα αγαπημένη τους θεματική, τις φράουλες. Τόσο στο «La Brasserie» του ισογείου όσο και στο «Olive Garden» στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου, που βλέπει από το μπαλκόνι του την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, σας περιμένουν πέντε φραουλο-κεντημένα γλυκά. Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε μους σοκολάτας αρωματισμένη με πραλίνα φουντουκιού και κουλί φράουλας σε βάση σοκολατόπιτας, γαλλικό fraisier (με κρέμα και μαριναρισμένες φράουλες σε γλυκό κρασί), cheesecake με σπιτική μαρμελάδα φράουλα και μπισκότο Oreo, bavaroise φράουλας με παντεσπάνι φιστικιού Αιγίνης αλλά και μια τραγανή τάρτα με κρέμα αμυγδάλου, κρέμα ζαχαροπλαστικής και φρέσκες φράουλες. Το κάθε γλυκό κοστίζει € 6 με απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/09/2025

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.