Ισπανική βραδιά στο «Chefi»

Σε συνεργασία με τον Ισπανό Sergio Garrido Cantero και την ισπανική πρεσβεία, βάφει στις 3/5 την κουζίνα του με σπανιόλικα χρώματα.

Ισπανική βραδιά στο «Chefi»

Σε συνεργασία με τον Ισπανό Sergio Garrido Cantero, executive chef των «Vincci Hoteles», και το Γραφείο Οικονομικών κι Εμπορικών Υποθέσεων της ισπανικής πρεσβείας, το «Chefi» βάφει για μία ημέρα την κουζίνα του με σπανιόλικα χρώματα. Την Τετάρτη 3/5, λοιπόν, όσοι κλείσουν τραπέζι στο κομψό χαλανδριώτικο εστιατόριο θα ξεκινήσουν με βελουτέ αμυγδάλου, πατέ σεράνο και πεπόνι, θα περάσουν σε τορτίγια πατάτας με jamon iberico και τυρί manchego σε κρούστα πάπρικας και αμέσως μετά σε παέγια θαλασσινών αρωματισμένη με σαφράν. Ακολουθούν χοιρινό Iberico με σος πιπεριάς, πουρέ φασολιών και σπανάκι και κρέμα καταλάνα με πορτοκάλι και κανέλα. Το κόστος του ειδικού για τη βραδιά μενού είναι € 30 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.