Ισπανική βραδιά στο «Chefi»

Σε συνεργασία με τον Ισπανό Sergio Garrido Cantero και την ισπανική πρεσβεία, βάφει στις 3/5 την κουζίνα του με σπανιόλικα χρώματα.

Ισπανική βραδιά στο «Chefi»

Σε συνεργασία με τον Ισπανό Sergio Garrido Cantero, executive chef των «Vincci Hoteles», και το Γραφείο Οικονομικών κι Εμπορικών Υποθέσεων της ισπανικής πρεσβείας, το «Chefi» βάφει για μία ημέρα την κουζίνα του με σπανιόλικα χρώματα. Την Τετάρτη 3/5, λοιπόν, όσοι κλείσουν τραπέζι στο κομψό χαλανδριώτικο εστιατόριο θα ξεκινήσουν με βελουτέ αμυγδάλου, πατέ σεράνο και πεπόνι, θα περάσουν σε τορτίγια πατάτας με jamon iberico και τυρί manchego σε κρούστα πάπρικας και αμέσως μετά σε παέγια θαλασσινών αρωματισμένη με σαφράν. Ακολουθούν χοιρινό Iberico με σος πιπεριάς, πουρέ φασολιών και σπανάκι και κρέμα καταλάνα με πορτοκάλι και κανέλα. Το κόστος του ειδικού για τη βραδιά μενού είναι € 30 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/12/2025

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.

Εορταστικά μενού, απογευματινό τσάι και βραδιές όπερας με την υπογραφή της Μεγάλης Βρεταννίας

Με μια παλέτα εμπειριών που συνδυάζουν υψηλή γαστρονομία, μουσική και διαχρονική πολυτέλεια, η Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπει τις γιορτές σε μια εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Λαμπερές γιορτές στο εστιατόριο "Colonial"

Ο πιο λαμπερός μήνας της χρονιάς μάς οδηγεί προς τα νότια, για να γιορτάσουμε μοναδικά τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον στολισμένο χώρο του εστιατορίου στο Golf Γλυφάδας.