Στο «Ψ…art» με το αθηνόραμα Club

Κομψό νοσταλγικό περιβάλλον και ψάρια και θαλασσινά με έκπτωση 20 % για τα μέλη του Club.

Στο «Ψ…art» με το αθηνόραμα Club

Κομψό νοσταλγικό περιβάλλον και ψάρια και θαλασσινά με έκπτωση 20 % για τα μέλη του Club.

Στο «Ψ…art» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Έφερε θαλασσινό αέρα στο Γκάζι το «Ψ…art», στην Κωνσταντινουπόλεως, που έχει στο ρεπερτόριό του καρπάτσιο λαβράκι και παστουρμά θαλάσσης, μύδια, μπακαλιαράκια, σαρδέλα παντρεμένη, μπαρμπουνομακαρονάδα κι άλλα πολλά. Θα τα δοκιμάσετε σε μια όμορφη σάλα με βιενέζικες καρέκλες και παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες με ψαράδες της Σαντορίνης (από εκεί κατάγεται ο ιδιοκτήτης) και, αν είστε μέλη του Club, θα έχετε 20 % έκπτωση στο σύνολο του λογαριασμού σας εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Simul γίνεται 10 ετών και ετοιμάζεται να το γιορτάσει

Το εστιατόριο του Νίκου Θωμά σβήνει δέκα κεράκια στην τούρτα της ζωής του και μεριμνά για γεύση και πάρτι, με δυο ξεχωριστά events, στις 2 και 9 Δεκεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/11/2025

Το εστιατόριο-ναυαρχίδα των ελληνικών θαλασσών εξακολουθεί να πλέει στα γαλήνια πελάγη της νοστιμιάς

Και ξεχωρίζει, για όλους τους σωστούς λόγους, πάντοτε με έναν ικανότατο καπετάνιο στο πηδάλιο της κουζίνας του.

Τι γεύση μας αφήνει η 'Ντίβα' του Κολωνακίου

Το σέξι και ατμοσφαιρικό μπιστρό της Πατριάρχου Ιωακείμ φέρει τη μαγειρική σφραγίδα του σεφ Δημήτρη Κατσάνου και σερβίρει νόστιμα ποτά της Bar Etiquette.

Προσκύνημα στο 'Sushimou', τον omakase ναό της Σκούφου

Στο sui generis εστιατόριο του Αντώνη Δρακουλαράκου, τα ψάρια εξακολουθούν να τραγουδούν, σε δείπνα ευστρόφως λιτά, οριακά τελετουργικά και βαθιά συγκινητικά.

"Libertine Drinkery": Ένα αυθεντικό urban στέκι

Στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα στέκι με καλό φαγητό, προσεγμένα cocktails και μια ατμόσφαιρα που κάνει τις καθημερινές να μοιάζουν λίγο καλύτερες.

Θωμάς Μάτσας και Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν για τον ένα χρόνο της 'Strigglaς'

Ο Θωμάς Μάτσας προσκαλεί στο Μαρούσι και την κουζίνα του τον σεφ Αριστοτέλη Ζέρβα, για μια δημιουργική βραδιά, με ένα 4 hands dinner και αρκετές εκπλήξεις.

Στου Ψυρρή για new age ελληνικότητα και πιάτα με ιδιαίτερο άγγιγμα

To εστιατόριο που έχει αποθεωθεί από το TripAdvisor, ξεχωρίζει για την πολύ ξεχωριστή ελληνική του κουζίνα.