Στο «Ψ…art» με το αθηνόραμα Club

Κομψό νοσταλγικό περιβάλλον και ψάρια και θαλασσινά με έκπτωση 20 % για τα μέλη του Club.

Στο «Ψ…art» με το αθηνόραμα Club

Κομψό νοσταλγικό περιβάλλον και ψάρια και θαλασσινά με έκπτωση 20 % για τα μέλη του Club.

Στο «Ψ…art» με το αθηνόραμα Club - εικόνα 1

Έφερε θαλασσινό αέρα στο Γκάζι το «Ψ…art», στην Κωνσταντινουπόλεως, που έχει στο ρεπερτόριό του καρπάτσιο λαβράκι και παστουρμά θαλάσσης, μύδια, μπακαλιαράκια, σαρδέλα παντρεμένη, μπαρμπουνομακαρονάδα κι άλλα πολλά. Θα τα δοκιμάσετε σε μια όμορφη σάλα με βιενέζικες καρέκλες και παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες με ψαράδες της Σαντορίνης (από εκεί κατάγεται ο ιδιοκτήτης) και, αν είστε μέλη του Club, θα έχετε 20 % έκπτωση στο σύνολο του λογαριασμού σας εκτός Σαββάτου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.