Bartenders’ best στα «TGI Fridays»

Μandarin Explosion από τη Μαρίνα Φλοίσβου, Rose Rum από τη Γλυφάδα ή Havana’s Pearl από την Πυλαία;

Bartenders’ best στα «TGI Fridays»

Μandarin Explosion από τη Μαρίνα Φλοίσβου, Rose Rum από τη Γλυφάδα ή Havana’s Pearl από την Πυλαία;

Bartenders’ best στα «TGI Fridays» - εικόνα 1

Οι bartenders των «ΤGI Fridays» της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δημιούργησαν ένα κοκτέιλ για κάθε κατάστημα, το κοινό ψήφισε μέσω των social media τα αγαπημένα του, κι από τις οκτώ συνταγές ξεχώρισαν οι τρεις. Τα κοκτέιλ που επικράτησαν ήταν το Mandarin Explosion (Havana Club Añejo 3 Años, μανταρίνι, φρέσκο lime, καραμέλα και τζίντζερ) από το «ΤGI Fridays» της Μαρίνας Φλοίσβου, το Rose Rum (Havana Club Añejo 3 Años, Triple Sec, φράουλα, τριαντάφυλλο και πικραμύγδαλο) από την Γλυφάδα και το Havana’s Pearl (Havana Club Añejo 7 Años, passion fruit, πικραμύγδαλο, φρέσκο λεμόνι και lime, σιρόπι αγαύης, φύλλα βασιλικού, μπίρα) από την Πυλαία και μπορείτε να τα δοκιμάσετε σε όλα τα καταστήματα μέχρι το τέλος του μήνα. Το καλό να… πίνεται.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.