Αρχίζει η Athens Wine Week

Πληθώρα οινικών εκδηλώσεων διασκορπισμένων σε όλη την πόλη φέρνει η Athens Wine Week που φέτος σφυρίζει εκκίνηση την τελευταία μέρα του Οινοράματος.

Αρχίζει η Athens Wine Week

Πληθώρα οινικών εκδηλώσεων διασκορπισμένων σε όλη την πόλη φέρνει η Athens Wine Week που φέτος σφυρίζει εκκίνηση την τελευταία μέρα του Οινοράματος. Τριάντα αθηναϊκά εστιατόρια συμμετέχουν στην οινο-κεντρική δράση που ξεκινά τη Δευτέρα 13 Μαρτίου προτείνοντας ειδικά μενού (τέσσερα πιάτα και τρία ποτήρια κρασί) το κόστος των οποίων ανέρχεται, ανάλογα με την περίπτωση, στα € 29, € 39 και € 69 ή διοργανώνοντας γαστρονομικά δρώμενα με το κρασί στο επίκεντρο. Πολλά bars και wine bars σας περιμένουν με flights (δοκιμές τριών διαφορετικών κρασιών με € 15), θεματικές βραδιές και αφιερώματα στους οινοπαραγωγούς που συμμετέχουν στην έκθεση. Όλα αυτά μέχρι την Κυριακή 19/3. Αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.athenswineweek.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To Symposio at Ark ήταν και πάλι ένα πρωτοπόρο φεστιβάλ γεύσης

Το επιτυχημένο Symposio at Ark κατέβασε τη φετινή αυλαία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μετά από 10 μοναδικές γευστικές παραστάσεις που σύστησαν στο αθηναϊκό κοινό κορυφαίους σεφ της περιφέρειας και την τοπική κουζίνα τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
03/07/2025

Ronin Athens

Το ιαπωνικό της πλατείας Δεξαμενής αλλάζει πόστο για το καλοκαίρι και διατηρώντας ανέπαφη την ποιοτική (ωμοφαγική και μη) πρότασή του, σκαρφαλώνει πιο ψηλά στον Λυκαβηττό, για να απλώσει τα τραπέζια του σε δροσερή ταράτσα, με τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Pastéis de Pangrati και άλλες εκπλήξεις σε έναν cool αθηναϊκό φούρνο

Στο Παγκράτι παίζουν εκλεκτές και πρωτότυπες λιχουδιές.

Το Iώdio σαλπάρει για Μύκονο

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κολωνακίου θα σερβίρει από τις 18 Ιουλίου έως και τις 10 Αυγούστου στο Νησί των Ανέμων και το Belvedere Hotel.

Stirring Stars: Κορυφαίοι σεφ δημιουργούν στο Μandarin Oriental,Costa Navarino

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino ανεβάζει τον πήχη της γαστρονομικής εμπειρίας στην Ελλάδα, με το βραβευμένο The Private Kitchen και τη σειρά εκδηλώσεων Stirring Stars να φέρνουν κορυφαίους σεφ και οινοπαραγωγούς από όλο τον κόσμο στον Μεσσηνιακό κόλπο.

Ο Νικήτας Χατζηρούμπης είναι ένας σεφ που 'γεννήθηκε' στο καφενείο του χωριού

Μία μίνι κουβέντα με τον σεφ του εστιατορίου Khora, στη Γενεύη - έναν ακόμη Έλληνα μάγειρα που ξεχωρίζει στις κουζίνες του εξωτερικού.