Τρίτη με τη Σεμέλη Οινοποιητική στο «Monk»

Στις 7 Μαρτίου ο «μοναχός» της Οδού Καρόρη σας περιμένει κρατώντας κρασιά του κτήματος της Νεμέας.

Τρίτη με τη Σεμέλη Οινοποιητική στο «Monk»

Στις 7 Μαρτίου ο «μοναχός» της Οδού Καρόρη σας περιμένει κρατώντας κρασιά του κτήματος της Νεμέας.

Τρίτη με τη Σεμέλη Οινοποιητική στο «Monk» - εικόνα 1

Δυο κρασιά της Σεμέλης Οινοποιητικής στο Κούτσι της Νεμέας –Μαντινεία Νασιάκου (Μοσχοφίλερο) και Untitled ροζέ (Syrah)– σετάρονται, αντίστοιχα, με μια φωλιά από φύλο κρούστας με γαρίδες, φινόκιο, ξινόμηλο και δυόσμο και μια αραβική πίτα με μυρωδικά, τυρί, παστράμι και καπνιστή πάπρικα στο «Monk» την Τρίτη 7/3, κι έχουν για έξτρα συνοδεία groovy μουσικές επιλογές από τους resident DJ’s του μαγαζιού. Το κόστος συμμετοχής είναι € 15. Για κρατήσεις καλέστε στα 2103211117 και 6977418277.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.