Δείπνο με το Κτήμα Γεροβασιλείου και… την Ακρόπολη

Στις 23/2 στο «Electra Roof Garden» έξι κρασιά του γνωστού και ιδιαίτερα δραστήριου κτήματος της Επανομής φλερτάρουν με πέντε πιάτα της κουζίνας και μια καρτποσταλική θέα.

Δείπνο με το Κτήμα Γεροβασιλείου και… την Ακρόπολη

Στις 23/2 στο «Electra Roof Garden» έξι κρασιά του δραστήριου κτήματος της Επανομής φλερτάρουν με πέντε πιάτα της κουζίνας και μια καρτποσταλική θέα.

Δείπνο με το Κτήμα Γεροβασιλείου και… την Ακρόπολη - εικόνα 1

Στο λευκοντυμένο «Εlectra Roof Garden» στην κορυφή του ξενοδοχείου «Electra Palace» στην Πλάκα, που έχει το ατού ενός από τα πιο όμορφα και κοντινά πλάνα της Ακρόπολης, η Πέμπτη 23/2 αφιερώνεται στα κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου – με τον ίδιο τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου, οινοπαραγωγό και οινολόγο με διορατικότητα και ταλέντο, να δίνει το «παρών». Το λευκό του κτήματος της Επανομής, σε ρόλο καλωσορίσματος θα κάνει την αρχή, ενώ από εκεί και πέρα Μαλαγουζιά, Sauvignon Blanc-Fumé, Viogner, Avaton (Λημνιό, Μαυρούδι και Μαυροτράγανο) και γλυκιά Μαλαγουζιά όψιμου τρύγου θα συναντήσουν, αντίστοιχα, καραβίδα με μαυρομάτικα φασόλια, φιλέτο φαγκρί με κινόα και σπανάκι, ριζότο κολοκύθας με πιπεριά Φλωρίνης, μέντα και μπέικον, μοσχαρίσια short ribs με νιόκι πατάτας και τρούφα και μια μους σοκολάτας με σος από φρούτα του δάσους. Το pairing φαγητού-κρασιού κοστίζει € 50 το άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

Electra Restaurant

Ξεν. «Electra Palace», Νικοδήμου 18-20, Πλάκα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.