Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «2Μαζί»

Έρχεται καλεσμένος του σεφ του εστιατορίου Χάρη Νικολούζου και από κοινού δημιουργούν το ειδικό μενού της Τρίτης 21/2.

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «2Μαζί»

Έρχεται καλεσμένος του σεφ του εστιατορίου Χάρη Νικολούζου και από κοινού δημιουργούν το ειδικό μενού της Τρίτης 21/2.

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «2Μαζί» - εικόνα 1
Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης

Την σύγχρονη ελληνική κουζίνα του Γιώργου Στυλιανουδάκη, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά τόσο στην «Avli» στο Ρέθυμνο όσο και στο «Κensho» του ομώνυμου ξενοδοχείου στη Μύκονο (και τα δύο απέσπασαν Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το 2017) θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε στο «2Μαζί» την Τρίτη 21/2 που συνεχίζει τις γευστικές του συμπράξεις. Ο σεφ του εστιατορίου Χάρης Νικολούζος και ο καλεσμένος του δημιουργούν από κοινού ένα μενού με δημιουργικές αποχρώσεις και χρώματα/υλικά Κρήτης και Κέρκυρας, τα πιάτα του οποίου μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

4 hands dinner menu
Snacks: πέτρα γραβιέρας με τρούφα/ντοματοκεφτέδες
Λαβράκι ταρτάρ σε γκασπάτσο τζατζίκι με περγαμόντο, αγγούρι και γρανίτα ροδόνερο
Αβγό με χόρτα και μπουγιόν ανθόγαλου
Μπακαλιάρος πλακί σε κρούστα φουντουκιού με πουρέ πλακί, τοματίνια κονφί και σάλτσα μπουρδέτο
Αρνί αγκιναράτο
Γαστρίν
Mignardises
Υγρό λουκούμι τριαντάφυλλο

Περισσότερες πληροφορίες

2Μαζί

Νίκης 48, Πλάκα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.