Ραντεβού με το κτήμα Λαντίδη στο «Monk»

Το βράδυ της Τρίτης 21/2 το wine bar της οδού Καρόρη το αφιερώνει στο Κτήμα Λαντίδη στον Ξερόκαμπο Νεμέας.

Ραντεβού με το κτήμα Λαντίδη στο «Monk»

Το βράδυ της Τρίτης 21/2 το wine bar της οδού Καρόρη το αφιερώνει στο Κτήμα Λαντίδη στον Ξερόκαμπο Νεμέας. Τα κρασιά που θα δοκιμαστούν, Χρυσάμπελο λευκό (Chardonnay), Ergo ροζέ (Cabernet Sauvignon) και Χρυσάμπελο ερυθρό (Cabernet Sauvignon), θα συνοδεύονται στο ειδικό μενού (€ 30 το άτομο) από ροζέτα σολομού με κρέμα τυριού και σαλάτα φινόκιο-ρόκα, κριθαρότο με γαρίδες, baby corn, τσίλι και κρέμα καρύδας και ουρά μόσχου με σάλτσα χαρούπι, πέστο βασιλικού, γλάσο κόκκινου κρασιού και νιόκι ογκρατέν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το ουζερί-μύθος του αθηναϊκού κέντρου

Καλούδια του αφρού και του βυθού, αποστάγματα φίνα και ατμόσφαιρα ανεμελιάς συνθέτουν το σκηνικό στην πλατεία Βικτωρίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
12/05/2025

Γεύση και άρωμα Τήνου με το "Μικρό Καράβι" να πιάνει λιμάνι στη Γλυφάδα

Το βραβευμένο "Μικρό Καράβι", με καπετάνιο τον Αντώνη Ψάλτη, έδεσε στη Γλυφάδα για να στρώσει τα τραπέζια του Ark με τα πεντανόστιμα προϊόντα και τη γευστική παράδοση του αγαπημένου νησιού.

Όλα τα εστιατορικά νέα των νησιών γι' αυτό το καλοκαίρι

Σαλπάρουμε για τα ελληνικά πελάγη της γεύσης, με καπετάνιους τους σεφ που θα νοστιμίσουν το θέρος.

Τι μαγειρεύει ένας Κολομβιανός στην Αθήνα;

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα ταξιδέψεις στη Λατινική Αμερική, με προσεγμένες nikkei και chifa προτάσεις.

Πάρτι με spritz και πίτσες στο κέντρο

Με την υπογραφή του Louza και του Mozz:art.

Πώς μεταφράζεται η γαστροταβέρνα Θεσσαλονίκης στα αθηναϊκά;

Το "Σεράμικο" του Κεραμεικού έχει μια πολύ καλή απάντηση, το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου", δηλαδή, που μιξάρει παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς. Διαβάστε την κριτική μας!

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;