Η Πέτρα Αδρακτά μαγειρεύει τα μεσογειακά της πιάτα ακριβώς δίπλα από το Θέατρο της Άννας Βαγενά.
Μετά το φιλικό, εναλλακτικό «Sixties Dinner», που έπειτα από δύο χρόνια στον Κεραμεικό έκανε τον κύκλο του, η Πέτρα Αδρακτά δημιούργησε την «Μπέμπα», ένα νέο γευστικό στέκι με πιο κλασικό, ζεστά νοσταλγικό χαρακτήρα, στο χώρο του εστιατορίου της Άννας Βαγενά ακριβώς δίπλα στο θέατρο Μεταξουργείο. Η ίδια μαγειρεύει και πάλι και στο μενού, που δεν έχει πάρει ακόμη την τελική του μορφή, θα συναντήσεις μεσογειακά πιάτα όπως παπαρδέλες με καβουρμά, αχιβάδες με λινγκουίνι, ριζότο με μανιτάρια ή με σπαράγγια, που σερβίρονται έχοντας για background ένα μαρμάρινο μπαρ, αντικέ κάδρα και το γνωστό πιάνο που παραμένει στη θέση του, πάντα σε τετ α τετ με τα πλήκτρα πάνω από τα παράθυρα με τα λευκά κουρτινάκια.