Μυκονιάτικο κάθε Πέμπτη το «Albion»

Με το Dinner by 2, μια σειρά από γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, καθένα με το δικό του γευστικό προφίλ και ταμπεραμέντο, καταλαμβάνουν την κουζίνα του bar-restaurant του Ψυχικού.

Μυκονιάτικο κάθε Πέμπτη το «Albion»

Με το Dinner by 2, μια σειρά από γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, καθένα με το δικό του γευστικό προφίλ και ταμπεραμέντο, καταλαμβάνουν τις Πέμπτες του Ιανουαρίου και των αρχών του Φεβρουαρίου την κουζίνα του «Albion». Το event εγκαινίασε την περασμένη Πέμπτη το μεσογειακό μενού της Αυγερίας Σταπάκη του «Principaute de Mykonos» στον Πάνορμο κι η συνέχεια γράφεται αλά ελληνικά. Την Πέμπτη 26/1 τη σκυτάλη στην κουζίνα του δημοφιλούς bar-restaurant του Νέου Ψυχικού παίρνει το «Θιώνη» του κυκλαδίτικου συγκροτήματος «Σεμέλη» στη Χώρα με την κάρτα της βραδιάς, που θα σερβίρεται από τις 8 μ.μ. να διαμορφώνει ο σεφ Σταύρος Κουστένης. Ακολουθούν στις 2/2 το «Kensho» του ομώνυμου ξενοδοχείου, που έκανε δυναμικό ντεμπούτο το περασμένο καλοκαίρι στον Ορνό με τις δημιουργικές ελληνικές γεύσεις του Γιώργου Στυλιανουδάκη, και το «Natura» του ξενοδοχείου «Leto» στις 9/2 με τον σεφ Γιώργο Κουμπούρη να βαδίζει σε σύγχρονα ελληνικά μονοπάτια. Για τις τιμές κάθε ειδικής κάρτας επικοινωνήστε με το εστιατόριο.

Περισσότερες πληροφορίες

Albion

Ομήρου 6, Ν. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γεύση και άρωμα Τήνου με το "Μικρό Καράβι" να πιάνει λιμάνι στη Γλυφάδα

Το βραβευμένο "Μικρό Καράβι", με καπετάνιο τον Αντώνη Ψάλτη, έδεσε στη Γλυφάδα για να στρώσει τα τραπέζια του Ark με τα πεντανόστιμα προϊόντα και τη γευστική παράδοση του αγαπημένου νησιού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
12/05/2025

Όλα τα εστιατορικά νέα των νησιών γι' αυτό το καλοκαίρι

Σαλπάρουμε για τα ελληνικά πελάγη της γεύσης, με καπετάνιους τους σεφ που θα νοστιμίσουν το θέρος.

Τι μαγειρεύει ένας Κολομβιανός στην Αθήνα;

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα ταξιδέψεις στη Λατινική Αμερική, με προσεγμένες nikkei και chifa προτάσεις.

Πάρτι με spritz και πίτσες στο κέντρο

Με την υπογραφή του Louza και του Mozz:art.

Πώς μεταφράζεται η γαστροταβέρνα Θεσσαλονίκης στα αθηναϊκά;

Το "Σεράμικο" του Κεραμεικού έχει μια πολύ καλή απάντηση, το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου", δηλαδή, που μιξάρει παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς. Διαβάστε την κριτική μας!

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;

TwentyFive: Το εστιατόριο των Alec Peters & Γιώργου Τσούλη στο Μικρολίμανο

Το fine comfort steakhouse στον Πειραιά έκανε ντεμπούτο στα της εστίασης δρώμενα και ήδη συζητιέται.