«Λάιμ bistrot»: vegan μόνο

Καινούργιο, χειροποίητο στέκι στο Γκάζι, χωρίς καθόλου ζωϊκά, γλουτένη και ζάχαρη.

«Λάιμ bistrot»: vegan μόνο

Καινούργιο, χειροποίητο στέκι στο Γκάζι χωρίς καθόλου ζωϊκά, γλουτένη και ζάχαρη.

«Λάιμ bistrot»: vegan μόνο - εικόνα 1

Στο μικρό αυτό καφέ-εστιατόριο θα φας ταμπουλέ κουνουπιδιού με δυόσμο, burger με buns από μαριναρισμένα μανιτάρια πορτομπέλο και τυρί από καρπούς ή ζυμαρικά μαύρης φακής με φέτα από καρπούς κι εστραγκόν. Δύο σεφ, η Δήμητρα Γεωργίου και η Άλκιστις Αλεξανδράτου, βρίσκονται πίσω από το στέκι με την αυστηρά vegan –χωρίς γλουτένη και ζάχαρη– φιλοσοφία, την ανοικτή, επενδυμένη με λαμαρίνα κουζίνα και τα mix & match ανακυκλωμένα/second hand έπιπλα διαφόρων εποχών και στιλ, το οποίο έκανε μόλις ντεμπούτο σε ένα κτίριο του ’35 στην οδό Δεκελέων. Οι vegans πληθαίνουν, οπότε χρειαζόταν μια τέτοια προσθήκη στο γευστικό χάρτη της πόλης. Στη Δεκελέων πάντως το έχουν βάλει σκοπό να τραβήξουν και τους κρεατοφάγους. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.