Πανοραμίκ και ποικιλία

Το «Titania» σας προτρέπει να πατήσετε για λίγο το pause και να πιείτε ένα ποτήρι κρασί ή μια μπίρα τσιμπολογώντας και χαζεύοντας την πόλη από τα ψηλά.

Πανοραμίκ και ποικιλία

Αν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα και να ρεμβάσετε πάνω από την πόλη, το «Οlive Garden», στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου «Titania», σας έχει μια πολύ προσιτή πρόταση μέχρι το τέλος του μήνα: μια χορταστική ποικιλία αλλαντικών (χωριάτικο λουκάνικο και λουκάνικο Μυκόνου, καπνιστό χοιρινό και φιλέτο γαλοπούλας, σύγκλινο, ταλαγάνι, BBQ sauce, κριτσίνια, ντοματίνια κι ελιές) με μπίρα ή ένα ποτήρι κρασί με € 10 το άτομο. Σερβίρεται και στην «Brasserie» στο ισόγειο.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σουβλάκι με ψάρι ημέρας και άλλες θαλασσινές συγκινήσεις, στου Ρέντη

Ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων με τη γεύση της θάλασσας βρίσκεται αρκετά πιο μακριά από το νερό, σε ένα εστιατόριο που αξίζει την προσοχή σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
27/11/2025

Η Αθήνα γιορτάζει με νόστιμο τρόπο το Thanksgiving

Απόλαυσε την Ημέρα των Ευχαριστιών με τον πιο νόστιμο τρόπο σε κάποιο από τα παρακάτω εστιατόρια.

Μια γαστρονομική βραδιά, απευθείας από τη Σαντορίνη: Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.

Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2025 από το αθηνόραμα: Τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού

Απονεμήθηκαν τα σημαντικότερα γαστρονομικά βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

Το 'Ekiben' του Άρη Βεζενέ μόλις άνοιξε και στη Γλυφάδα

Το 'Ekiben Kitchen South' φέρνει στα ΝΠ όλα τα assets του πολύ επιτυχημένου κόνσεπτ της οδού Σκούφου.

Στους πρόποδες της Πάρνηθας, θα δοκιμάσεις ρουστίκ και στιλάτη κουζίνα

Εδώ και μισό αιώνα, αυτή η ταβέρνα στους Θρακομακεδόνες κουμπώνει το κλασικό με το μοντέρνο σε ένα μαγαζί με βαθιά ρουστικάνικη καρδιά.

Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι"

Δεύτερη σεζόν για το αξιόλογο ιταλικό εστιατόριο στο The Margi.