Μimaya: Αύρα Μεσογείου στη Γλυφάδα

Το πληθωρικό ταμπεραμέντο του σεφ Μιχάλη Ηρωγλίδη, που λατρεύει τη Μεσόγειο και τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα, ακουμπάει αρμονικά στο μοντέρνο σκηνικό της όμορφης αυλής.

Μimaya: Αύρα Μεσογείου στη Γλυφάδα

Το πληθωρικό ταμπεραμέντο του σεφ Μιχάλη Ηρωγλίδη, που λατρεύει τη Μεσόγειο και τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα, ακουμπάει αρμονικά στο λιτό, μοντέρνο σκηνικό της όμορφης αυλής του εστιατορίου με την γκρι τσιμεντοκονία-αναφορά στον περίβολο των νησιώτικων σπιτιών και τα ζωγραφισμένα στο χέρι ιταλικά πλακάκια που καλύπτουν τα μοντέρνα μεταλλικά τραπέζια.

Μimaya: Αύρα Μεσογείου στη Γλυφάδα - εικόνα 1

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, το μπαρ στήνεται στην αυλή και το event «Mimaya Summer Nights - Food Pairing» βάζει τη σφραγίδα του στη θερινή μας έξοδο με τέσσερα διαφορετικά μενού που συνδυάζουν εμπνευσμένα fingerfoods με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και εκρηκτικά cocktails (Meat fingerfood/cocκtail: Hot Fantasy, Sea fingerfood/cocκtail: Old Memories, Garden fingerfood/cocκtail: Red Explosion, Special Mediterranean cheese fingerfood/cocκtail: Ice Wine).

Μimaya: Αύρα Μεσογείου στη Γλυφάδα - εικόνα 2

Πολύ καλές τιμές (€ 18-20), lounge ρομαντική μουσική, ευγενικό σέρβις και σύγχρονη, εντυπωσιακή art de la table.

Μάρκου Μπότσαρη 8, Γλυφάδα, 2108944850, www.mimaya.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το ουζερί-μύθος του αθηναϊκού κέντρου

Καλούδια του αφρού και του βυθού, αποστάγματα φίνα και ατμόσφαιρα ανεμελιάς συνθέτουν το σκηνικό στην πλατεία Βικτωρίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
12/05/2025

Γεύση και άρωμα Τήνου με το "Μικρό Καράβι" να πιάνει λιμάνι στη Γλυφάδα

Το βραβευμένο "Μικρό Καράβι", με καπετάνιο τον Αντώνη Ψάλτη, έδεσε στη Γλυφάδα για να στρώσει τα τραπέζια του Ark με τα πεντανόστιμα προϊόντα και τη γευστική παράδοση του αγαπημένου νησιού.

Όλα τα εστιατορικά νέα των νησιών γι' αυτό το καλοκαίρι

Σαλπάρουμε για τα ελληνικά πελάγη της γεύσης, με καπετάνιους τους σεφ που θα νοστιμίσουν το θέρος.

Τι μαγειρεύει ένας Κολομβιανός στην Αθήνα;

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα ταξιδέψεις στη Λατινική Αμερική, με προσεγμένες nikkei και chifa προτάσεις.

Πάρτι με spritz και πίτσες στο κέντρο

Με την υπογραφή του Louza και του Mozz:art.

Πώς μεταφράζεται η γαστροταβέρνα Θεσσαλονίκης στα αθηναϊκά;

Το "Σεράμικο" του Κεραμεικού έχει μια πολύ καλή απάντηση, το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου", δηλαδή, που μιξάρει παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς. Διαβάστε την κριτική μας!

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;