Μimaya: Αύρα Μεσογείου στη Γλυφάδα

Το πληθωρικό ταμπεραμέντο του σεφ Μιχάλη Ηρωγλίδη, που λατρεύει τη Μεσόγειο και τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα, ακουμπάει αρμονικά στο μοντέρνο σκηνικό της όμορφης αυλής.

Μimaya: Αύρα Μεσογείου στη Γλυφάδα

Το πληθωρικό ταμπεραμέντο του σεφ Μιχάλη Ηρωγλίδη, που λατρεύει τη Μεσόγειο και τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα, ακουμπάει αρμονικά στο λιτό, μοντέρνο σκηνικό της όμορφης αυλής του εστιατορίου με την γκρι τσιμεντοκονία-αναφορά στον περίβολο των νησιώτικων σπιτιών και τα ζωγραφισμένα στο χέρι ιταλικά πλακάκια που καλύπτουν τα μοντέρνα μεταλλικά τραπέζια.

Μimaya: Αύρα Μεσογείου στη Γλυφάδα - εικόνα 1

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, το μπαρ στήνεται στην αυλή και το event «Mimaya Summer Nights - Food Pairing» βάζει τη σφραγίδα του στη θερινή μας έξοδο με τέσσερα διαφορετικά μενού που συνδυάζουν εμπνευσμένα fingerfoods με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και εκρηκτικά cocktails (Meat fingerfood/cocκtail: Hot Fantasy, Sea fingerfood/cocκtail: Old Memories, Garden fingerfood/cocκtail: Red Explosion, Special Mediterranean cheese fingerfood/cocκtail: Ice Wine).

Μimaya: Αύρα Μεσογείου στη Γλυφάδα - εικόνα 2

Πολύ καλές τιμές (€ 18-20), lounge ρομαντική μουσική, ευγενικό σέρβις και σύγχρονη, εντυπωσιακή art de la table.

Μάρκου Μπότσαρη 8, Γλυφάδα, 2108944850, www.mimaya.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η old school πίτσα της Νέας Σμύρνης που έχει πιστούς οπαδούς

Ζυμαρένια συνέπεια με τη δική της ιστορία γεύσης, από το 1973.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
08/11/2025

Το ιταλικό εστιατόριο της Αθήνας που θα λάτρευε ο Αντρέα Μποτσέλι

Η αυλή του που θυμίζει piazza στη Ρώμη και η κομψή σάλα φτιάχνουν ένα σκηνικό που αποπνέει ηρεμία και ιταλική φινέτσα.

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.