Μimaya: Αύρα Μεσογείου στη Γλυφάδα

Το πληθωρικό ταμπεραμέντο του σεφ Μιχάλη Ηρωγλίδη, που λατρεύει τη Μεσόγειο και τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα, ακουμπάει αρμονικά στο μοντέρνο σκηνικό της όμορφης αυλής.

Μimaya: Αύρα Μεσογείου στη Γλυφάδα

Το πληθωρικό ταμπεραμέντο του σεφ Μιχάλη Ηρωγλίδη, που λατρεύει τη Μεσόγειο και τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα, ακουμπάει αρμονικά στο λιτό, μοντέρνο σκηνικό της όμορφης αυλής του εστιατορίου με την γκρι τσιμεντοκονία-αναφορά στον περίβολο των νησιώτικων σπιτιών και τα ζωγραφισμένα στο χέρι ιταλικά πλακάκια που καλύπτουν τα μοντέρνα μεταλλικά τραπέζια.

Μimaya: Αύρα Μεσογείου στη Γλυφάδα - εικόνα 1

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, το μπαρ στήνεται στην αυλή και το event «Mimaya Summer Nights - Food Pairing» βάζει τη σφραγίδα του στη θερινή μας έξοδο με τέσσερα διαφορετικά μενού που συνδυάζουν εμπνευσμένα fingerfoods με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και εκρηκτικά cocktails (Meat fingerfood/cocκtail: Hot Fantasy, Sea fingerfood/cocκtail: Old Memories, Garden fingerfood/cocκtail: Red Explosion, Special Mediterranean cheese fingerfood/cocκtail: Ice Wine).

Μimaya: Αύρα Μεσογείου στη Γλυφάδα - εικόνα 2

Πολύ καλές τιμές (€ 18-20), lounge ρομαντική μουσική, ευγενικό σέρβις και σύγχρονη, εντυπωσιακή art de la table.

Μάρκου Μπότσαρη 8, Γλυφάδα, 2108944850, www.mimaya.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/10/2025

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.