Το sushi που έγινε burger

Κλείνοντας τα 20 του χρόνια, το «Τhe Sushi bar» συστήνει στο ελληνικό κοινό το sushi burger, ένα νέο trend που παίζει σε διπλό ταμπλό.

Το sushi που έγινε burger

Κλείνοντας τα 20 του χρόνια, το «Τhe Sushi bar» συστήνει στο ελληνικό κοινό το sushi burger, ένα νέο trend που παίζει σε διπλό ταμπλό.

Το sushi που έγινε burger - εικόνα 1
Roppongi

Το «Τhe Sushi bar», η πρώτη ελληνική αλυσίδα που ειδικεύτηκε αποκλειστικά στο sushi, κλείνοντας είκοσι χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή σκηνή, προσθέτει στο κλασικό του ρεπερτόριο μια μοντέρνα μίξη ή, καλύτερα, ένα υβρίδιο Ανατολής και Δύσης. Tα sushi burgers, που αντί για στρογγυλό ψωμάκι (bun) έχουν δύο τροφαντούς δίσκους από ρύζι, και τα οποία στην ουσία είναι εξέλιξη των ramen burgers (με τραγανά noodles εκείνα), κάνουν όλο και περισσότερo την εμφάνισή τους σε διάφορα σημεία του κόσμου, κι έχουν γίνει ήδη αγαπημένα του instagram. Τα «The Sushi bar burgers» παίζουν σε έξι παραλλαγές. Θα δοκιμάσετε π.χ. Roppongi με σολομό sashimi και καπνιστό, κρεμμύδι, φύτρες φασολιών, ανανά, λόλα, μαγιονέζα, φύκι νόρι και μαύρο σουσάμι ή Νakano με καψαλισμένο τόνο, αβοκάντο, τζίντζερ, φύκια wakame, λόλα, πικάντικη μαγιονέζα, φύκι nori και σουσάμι με γεύση τσίλι, είτε σε κανονική είτε σε μίνι εκδοχή.

Περισσότερες πληροφορίες

Sushi Bar (the)

Γεωργίου Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Sushi Bar (the)

Άτλαντος 1, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"La Bottega Da Marco", μια νέα άφιξη... πιο ιταλική δεν γίνεται

Στην ολόφρεσκη "La Bottega Da Marco" δεν μιλάμε απλώς για "ιταλικό φαγητό". Μιλάμε για γνήσια ιταλική γεύση, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
08/05/2025

Τι παίζει με το boba tea στην Αθήνα

Tο γευστικό τσάι με τις πέρλες ταπιόκα που σκάνε στο στόμα δείχνει να έχει τη στιγμή του -και το κοινό του- στην πόλη.

Sani Gourmet 2025: Η καρδιά της γαστρονομίας χτυπά στη Χαλκιδική

Ο βραβευμένος θεσμός του Sani Resort αναδεικνύει και φέτος την Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με το πιο πολυβραβευμένο resort της χώρας να υποδέχεται κορυφαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης για άλλη μια χρονιά.

Σεράμικο

Το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου" συνεχίζει τη διαδρομή του στη μοντέρνα καλοφαγία της μοιρασιάς, μιξάροντας παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς στη φιλοσοφία της γαστροταβέρνας.

Ο αιθέριος κήπος της Πέτρου Ράλλη

Το Ethereal Garden του Botoxe Athens ανοίγει τις πόρτες του στις 08/05.

Τι έφαγαν οι celebrities στο φετινό Met Gala

Ποιος είναι ο σεφ Kwame Onwuachi και τι μαγείρεψε για τους λαμπερούς καλεσμένους.

Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania

Για 2ο σερί καλοκαίρι, το κουκακιώτικο σποτ... κάνει διακοπές στα Χανιά.