Σπέσιαλ φάσεις στο «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις 2016»

Από 10 έως 12 Ιουνίου τα προϊόντα των Ελλήνων μικρών παραγωγών έρχονται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, σε ένα φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε. Ιδού έξι σπέσιαλ χάπενινγκ που θα «καρυκεύσουν» το πιο νόστιμο τριήμερο της χρονιάς.

Σπέσιαλ φάσεις στο «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις 2016»

Από 10 έως 12 Ιουνίου τα προϊόντα των Ελλήνων μικρών παραγωγών έρχονται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, σε ένα φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε. Ιδού έξι σπέσιαλ χάπενινγκ που θα «καρυκεύσουν» το πιο νόστιμο τριήμερο της χρονιάς.

Sushi by «Matsuhisa»

Σπέσιαλ φάσεις στο «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις 2016» - εικόνα 1

Ο καλύτερος τρόπος να εντρυφήσετε στο σούσι είναι να έχετε δάσκαλο από το «Matsuhisa». Ο head sushi chef του πολυβραβευμένου εστιατορίου Αντώνης Βρατσάνος θα μας μάθει τα μυστικά του τυλίγματος και του κοψίματος του ψαριού, αλλά και πώς να φτιάχνουμε σεβίτσε και ταρτάρ.

Παιδιά, μαγειρέψτε με τον Γιάννη Μπαξεβάνη!

Σπέσιαλ φάσεις στο «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις 2016» - εικόνα 2

Ο δημοφιλής σεφ που απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο να «παίζει» μαγειρεύοντας με τους μικρούς του φίλους θα δώσει το «παρών» το Σάββατο 11/6 στη 1 μ.μ. Τα παιδιά θα ανοίξουν φύλλο, θα κόψουν λαχανικά, θα μαγειρέψουν, θα δοκιμάσουν και θα καλοπεράσουν.

Pepper party

Σπέσιαλ φάσεις στο «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις 2016» - εικόνα 3

Και μετά τις ατελείωτες απολαυστικές γευσιγνωσίες, έρχεται η ώρα για χορό και μουσική – χαρά την οποία έχει αναλάβει ο Γιώργος Μουχταρίδης του Pepper 96,6. Οπότε ετοιμαστείτε για το πάρτι του «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις 2016» μ' ένα ψαγμένο soundtrack.

Street food αλλιώτικο

Σπέσιαλ φάσεις στο «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις 2016» - εικόνα 4

Αυτός ο σολομός, ψημένος αντικριστά από τη γυμνή φλόγα και σερβιρισμένος με κους-κους, αναμένεται να κάψει καρδιές. Το μενού του υπαίθριου εστιατορίου θα το φροντίζει το Δειπνοσοφιστήριον, οπότε θα υπάρχουν τα κασιώτικα ντολμαδάκια του, κρύες σούπες, σούσι και ψητή πανσέτα.

Λάμπρος Φισφής x 2

Σπέσιαλ φάσεις στο «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις 2016» - εικόνα 5

Ο αγαπημένος comedian θα κεντήσει σε δύο ταμπλό. Σε ασκήσεις κωμικού αυτοσχεδιασμού μαζί με τους Μακαλιά, Ρούμπο, Σαρακατσάνη και Αγγελόπουλο. Και στο «Food Quiz», μια αλλιώτικη γευσιγνωσία, όπου δυνατοί λύτες θα αποδείξουν πόσο foodie είναι κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Περισσότερα για το «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις» στο http://www.elladagiortigefseis.gr/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tudor Hall

Ο Αστέριος Κουστούδης και ο Νίκος Λειβαδιάς ανεβάζουν το αριστοκρατικό ρεστοράν του ξενοδοχείου "King George" σε νέα ύψη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
24/12/2025

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.