Ο Λευτέρης Λαζάρου αφιερώνει ένα μενού στις γυναίκες

Η κουζίνα του «Varoulko Seaside» την Τρίτη 8/3 εμπνέεται από την Ημέρα της Γυναίκας.

Ο Λευτέρης Λαζάρου αφιερώνει ένα μενού στις γυναίκες

Από την Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται παγκόσμια στις 8/3 εμπνέεται η κουζίνα του «Varoulko Seaside» στο Μικρολίμανο, με τον Λευτέρη Λαζάρου να αφιερώνει στο κάθε άλλο παρά ασθενές φύλο ένα φινετσάτο θαλασσινό μενού. Σαλάτα κινόα με σολομό, γαρίδες κρασάτες με μους σελινόριζας, ριζότο, αρωματισμένο με λουίζα, με σφυρίδα και brownies με φουντούκι, μους σοκολάτα, κρέμα καφέ και άρωμα βανίλιας-τόνκα (€ 50 το άτομο) συνθέτουν μια γευστική αλληλουχία με άρωμα γυναίκας, την οποία μπορείτε να δοκιμάσετε τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ. Με κάθε γεύμα ή δείπνο σε κάθε γυναίκα θα προσφέρεται ένα δώρο-έκπληξη από την Apivita.

Περισσότερες πληροφορίες

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.