Δοκιμάσαμε τα Angus Burgers των «Goody’s Burger House»

Τα «Goody’s Burger House» εισάγουν νέα ήθη στο χαλαρό και μοντέλο dinning out με σημείο αιχμής τα Angus Burgers από premium μοσχαρίσιο κρέας.

Δοκιμάσαμε τα Angus Burgers των «Goody’s Burger House»

Τα «Goody’s Burger House» εισάγουν νέα ήθη στο χαλαρό και μοντέλο dinning out με σημείο αιχμής τα Angus Burgers από premium μοσχαρίσιο κρέας.

Δοκιμάσαμε τα Angus Burgers των «Goody’s Burger House» - εικόνα 1

Σε εντελώς νέα φάση έχουν περάσει πλέον τα Goody’s, με το concept των Burger House με industrial διακόσμηση, 3d κατασκευές, γερές δόσεις τεχνολογίας - δωρεάν wi-fi, tablets έτοιμα για χρήση, θέσεις για φορτιστές, digital οθόνες όπου αναρτώνται τα πιάτα και καλή ροκ μουσική.

Δοκιμάσαμε τα Angus Burgers των «Goody’s Burger House» - εικόνα 2

Το μενού, κρατάει βεβαίως τα δημοφιλή best-of για τους aficionados (όπως για παράδειγμα το Green και το Golden burger ή τα φιλετίνια κοτόπουλου) δίπλα σε νέα signature πιάτα, όπως τα NY Sandwiches, η Quesadilla και τα BBQ ChickenWings.

Δοκιμάσαμε τα Angus Burgers των «Goody’s Burger House» - εικόνα 3

Όμως κεντράρει πλέον στα burgers από 100% μοσχαρίσιο κιμά και κυρίως στα πολυτελή Angus Beef Burgers, από μοσχαρίσιο κρέας της πασίγνωστης για την υψηλή ποιότητά της σκωτσέζικη ράτσα βοοειδών Αngus.

Δοκιμάσαμε τα Angus Burgers των «Goody’s Burger House» - εικόνα 4

Γιατί Angus;
Τι ιδιαίτερο έχει αυτό μοσχαράκι και γίνεται τόσος ντόρος για πάρτη του; Προέρχεται από ζώα των περιοχών Aberdeen και Angus της Σκωτίας που εκτρέφονται ελεύθερα στην φύση χωρίς ορμόνες σε παραδοσιακά κρεατοπαραγωγούς χώρες (ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, κλπ). Το μοσχαρίσιο κρέας Angus τους έχει έντονη "μαρμάρωση" δηλαδή το λίπος διαχέεται στο μυϊκό ιστό και έτσι, είναι τρυφερό, χυμώδες, πολύ νόστιμο και εύπεπτο και για πολλούς, θεωρείται το καλύτερο κρέας για burgers στον κόσμο.

H σειρά Goody’s Burger House Angus Burgers περιλαμβάνει 4 διαφορετικά burgers με το μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κρέας Angus να πρωταγωνιστεί μέσα σε αφράτο ψωμί brioche με συνοδεία ένα βουνό καλοτηγανισμένες πατάτες.

Δοκιμάσαμε τα Angus Burgers των «Goody’s Burger House» - εικόνα 5

Texas BBQ (με bacon, τυρί, μαρούλι και BBQ sauce) Τελευταία άφιξη στη βεντάλια των πολυτελών Angus Burgers, το Texas BBQ έχει ως βάση τη δημοφιλή και δυναμική BBQ sauce –λίγο καπνιστή, λίγο πικάντικη, λίγο γλυκιά, λίγο ξυδάτη, σίγουρα σήμα κατατεθέν της pop αμερικάνικης γευστικής κουλτούρας. Εδώ, σε μέτρια πυκνότητα ντύνει σεμνά το ζουμερό μπιφτέκι και του αφήνει, σωστά, την πρωταγωνιστική θέση. Το τραγανό μπέικον βάζει την δική του πληθωρική σφραγίδα και το αφράτο μπριός ισορροπεί την ένταση του καπνού που αλλιώς θα έβγαινε πολύ επιθετικός. Κλασική αμερικάνικη απόλαυση με τα όλα της.

Δοκιμάσαμε τα Angus Burgers των «Goody’s Burger House» - εικόνα 6

Smokey (με τομάτα, μαρούλι, τυρί και καπνιστή mayo sauce) Τις εντυπώσεις κλέβει η ασυνήθιστη καπνιστή μαγιονέζα, με μάλλον διακριτική επίγευση, αφήνοντας έτσι τη νοστιμιά του burger να κάνει παιχνίδι σχεδόν μόνη της.

Red Hot Chili Burger ( με τομάτα, μαρούλι, τυρί, bacon, spicy sriracha sauce και Thai sauce) Φωτιά στη φωτιά (chili και sriracha) και λίγη γλύκα στο βάθος (Thai sauce) ευπρόσδεκτο χάδι στους άφοβους ουρανίσκους που θα το απολαύσουν.

Δοκιμάσαμε τα Angus Burgers των «Goody’s Burger House» - εικόνα 7

Rock n’ Rolla (μαρούλι, τυρί, chips κρεμμυδιού και sauce τρούφας). Πολύ ξεχωριστό έδεσμα –και η τρούφα αισθητή και ταιριαστή με τη νοστιμιά του Αngus και τα λεπτότατα onion chips, πλουτίζουν την υφή του burger με λεπτότητα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.