Βρες το Angus Burger!

Στo «Munchy’s» στην Κηφισιά μέχρι τις 11/12 «τρέχει» ένας διαγωνισμός για… ψαγμένους burger-όφιλους.

Βρες το Angus Burger!

Στo «Munchy’s» στην Κηφισιά μέχρι τις 11/12 «τρέχει» ένας διαγωνισμός για… ψαγμένους burger-όφιλους.

Βρες το Angus Burger! - εικόνα 1

Σε στιλ αμερικάνικου meat restaurant, με μια καλή συλλογή από burgers σε ψωμί μπριος (με καραμελωμένο κρεμμύδι και BBQ sauce, με πικάντικο mango chutney, με béarnaise, με καπνιστή μοτσαρέλα κ.α.) αλλά και hot dogs, το «Μunchy’s», στην οδό Κασσαβέτη στην Κηφισιά, έχει αρκετούς λόγους να το επισκεφτεί κανείς. Αυτές τις μέρες όμως δίνει κι έναν έξτρα λόγο: έναν διαγωνισμό για απαιτητικούς λάτρεις των burgers που τρέχει μέχρι τις 11/12. Δηλώνεις συμμετοχή μέσω μιας φόρμας που θα βρεις εδώ, διαλέγεις την ημέρα επίσκεψής σου και… τεστάρεις τη γευσιγνωστική σου ικανότητα δοκιμάζοντας τέσσερα burgers που θα σε κεράσουν και εντοπίζοντας εκείνο που είναι φτιαγμένο από 100% κιμά Black Angus.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Ελ. Βενιζέλος, για ένα εστιατόριο-έκπληξη

Γνώριζες πώς μπορείς να απολαύσεις πιάτα που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ματιά, παρατηρώντας αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται;

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
19/11/2025

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.