Οινο-γευστική βραδιά με το Κτήμα Σκούρα στο «Monk »

Την Πέμπτη 29/10 το καλόγουστο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη οργανώνει ένα wine dinner αφιερωμένο στα κρασιά του οινοποιείου.

Οινο-γευστική βραδιά με το Κτήμα Σκούρα στο «Monk »

Την Πέμπτη 29/10 το καλόγουστο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη εστιάζει στα κρασιά του οινοποιείου του Άργους με ξεναγό τον ίδιο τον Γιώργο Σκούρα. Τέσσερις ετικέτες του κτήματος (Μοσχοφίλερο 2014, Αρμύρα 2014, Νεμέα 2012 και Νεμέα Grand Cuvee 2011) παντρεύονται, αντίστοιχα, με πανδαισία λαχανικών με μανούρι και πανσέτα, φαρφάλε σολομού, λαδόπιτα Κιμώλου με μια ιδέα φάβα και χοιρινό φιλέτο με σάλτσα δαμάσκηνου και πουρέ γλυκοπατάτας, στο ειδικό μενού της βραδιάς που ξεκινάει στις 8 μ.μ. και κοστίζει € 30 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

4 καφενεία για κάθε γούστο στο αθηναϊκό κέντρο

Κάθε ένα με το δικό του ξεχωριστό στυλ και ιστορία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/11/2025

Ένα από τα πιο φημισμένα μπιστρό του Λονδίνου έρχεται στο Παγκράτι

Το Ex Machina υποδέχεται το Bistro Freddie στις 29 Νοεμβρίου, για μια μοναδική βραδιά γεύσης.

Στο Ελ. Βενιζέλος, για ένα εστιατόριο-έκπληξη

Γνώριζες πώς μπορείς να απολαύσεις πιάτα που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ματιά, παρατηρώντας αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται;

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.