Οινο-γευστική βραδιά με το Κτήμα Σκούρα στο «Monk »

Την Πέμπτη 29/10 το καλόγουστο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη οργανώνει ένα wine dinner αφιερωμένο στα κρασιά του οινοποιείου.

Οινο-γευστική βραδιά με το Κτήμα Σκούρα στο «Monk »

Την Πέμπτη 29/10 το καλόγουστο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη εστιάζει στα κρασιά του οινοποιείου του Άργους με ξεναγό τον ίδιο τον Γιώργο Σκούρα. Τέσσερις ετικέτες του κτήματος (Μοσχοφίλερο 2014, Αρμύρα 2014, Νεμέα 2012 και Νεμέα Grand Cuvee 2011) παντρεύονται, αντίστοιχα, με πανδαισία λαχανικών με μανούρι και πανσέτα, φαρφάλε σολομού, λαδόπιτα Κιμώλου με μια ιδέα φάβα και χοιρινό φιλέτο με σάλτσα δαμάσκηνου και πουρέ γλυκοπατάτας, στο ειδικό μενού της βραδιάς που ξεκινάει στις 8 μ.μ. και κοστίζει € 30 το άτομο.

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Sanchez' χωρίς το 'Dirty' στο Ψυχικό

Η συνύπαρξη γαστρονομίας, ποτού και ψυχαγωγίας καθιστά το δημοφιλές σημείο του Ψυχικού έναν από τους πιο ελκυστικούς μεξικάνικους προορισμούς της πόλης - πλέον, πιο cozy από ποτέ.

Το πιάτο της εβδομάδας: Κατσικίσιο τυρί με κερήθρα και αγουρέλαιο στο 'Λινού Σουμπάσης και ΣΙΑ'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Μια ανανεωμένη γαστρονομική εμπειρία στο eclectic eatery του κέντρου

Ο αξιόλογος σεφ Νίκος Ζέρβος παρουσιάζει ένα νέο μενού με άποψη και νοστιμιά.

Στο "Sea You Restaurant- Mezeri" η γειτονιά ξαναζεί και η θάλασσα παρτάρει

Κοσμικά party vibes, ψαροφαγική αίσθηση και μια όρεξη... να λερωθούμε στο Κολωνάκι.

Στο βασίλειο της "Δούκισσας", όλοι υποκλίνονται στους εξαιρετικούς μεζέδες

Στην προσεγμένη και κομψή "Δούκισσα", η μεζεδοκατάνυξη ισορροπεί ανάμεσα στο ρουστίκ και το μοντέρνο αλλά το κάνει εντός μιας value for money σχέσης.

S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο Dada's

Το μοντέρνο στέκι στη Νέα Πεντέλη με το ιδιαίτερο design και την comfort κουζίνα θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή.