Οινο-γευστική βραδιά με το Κτήμα Σκούρα στο «Monk »

Την Πέμπτη 29/10 το καλόγουστο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη οργανώνει ένα wine dinner αφιερωμένο στα κρασιά του οινοποιείου.

Οινο-γευστική βραδιά με το Κτήμα Σκούρα στο «Monk »

Την Πέμπτη 29/10 το καλόγουστο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη εστιάζει στα κρασιά του οινοποιείου του Άργους με ξεναγό τον ίδιο τον Γιώργο Σκούρα. Τέσσερις ετικέτες του κτήματος (Μοσχοφίλερο 2014, Αρμύρα 2014, Νεμέα 2012 και Νεμέα Grand Cuvee 2011) παντρεύονται, αντίστοιχα, με πανδαισία λαχανικών με μανούρι και πανσέτα, φαρφάλε σολομού, λαδόπιτα Κιμώλου με μια ιδέα φάβα και χοιρινό φιλέτο με σάλτσα δαμάσκηνου και πουρέ γλυκοπατάτας, στο ειδικό μενού της βραδιάς που ξεκινάει στις 8 μ.μ. και κοστίζει € 30 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/12/2025

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.