Οινο-γευστική βραδιά με το Κτήμα Σκούρα στο «Monk »

Την Πέμπτη 29/10 το καλόγουστο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη οργανώνει ένα wine dinner αφιερωμένο στα κρασιά του οινοποιείου.

Οινο-γευστική βραδιά με το Κτήμα Σκούρα στο «Monk »

Την Πέμπτη 29/10 το καλόγουστο wine-bar-restaurant της οδού Καρόρη εστιάζει στα κρασιά του οινοποιείου του Άργους με ξεναγό τον ίδιο τον Γιώργο Σκούρα. Τέσσερις ετικέτες του κτήματος (Μοσχοφίλερο 2014, Αρμύρα 2014, Νεμέα 2012 και Νεμέα Grand Cuvee 2011) παντρεύονται, αντίστοιχα, με πανδαισία λαχανικών με μανούρι και πανσέτα, φαρφάλε σολομού, λαδόπιτα Κιμώλου με μια ιδέα φάβα και χοιρινό φιλέτο με σάλτσα δαμάσκηνου και πουρέ γλυκοπατάτας, στο ειδικό μενού της βραδιάς που ξεκινάει στις 8 μ.μ. και κοστίζει € 30 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Ελ. Βενιζέλος, για ένα εστιατόριο-έκπληξη

Γνώριζες πώς μπορείς να απολαύσεις πιάτα που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ματιά, παρατηρώντας αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται;

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
19/11/2025

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.