«Ledra Κai»: Αngus Beef στο teppanyaki

Ατμόσφαιρα Ειρηνικού, κοκτέιλ, πολυασιατικές γεύσεις και καυτές πλάκες.

«Ledra Κai»: Αngus Beef στο teppanyaki

Ατμόσφαιρα Ειρηνικού, κοκτέιλ, πολυασιατικές γεύσεις και καυτές πλάκες.

«Ledra Κai»: Αngus Beef στο teppanyaki - εικόνα 1

Το ιστορικό ασιατικό/πολυνησιακό εστιατόριο του «Athens Ledra» (έχει ξεπεράσει πλέον τα 30 χρόνια παρουσίας) με την ατμόσφαιρα Ειρηνικού και τα χαρακτηριστικά ξυλόγλυπτα τοτέμ, επέστρεψε έχοντας προσθέσει νέα στοιχεία στη γευστική του πρόταση. Το πλούσιο Τοnga menu –το δείπνο των βασιλιάδων της Χαβάης– παραμένει, το «Bali Lounge» σιγοντάρει πάντα με κοκτέιλ, ενώ για πρώτη φορά από τις καυτές πλάκες του teppanyaki, που το «Ledra Kai» (ως «Κοna Kai» τότε) σύστησε πρώτο στο αθηναϊκό κοινό, περνάει και Angus Beef. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε φιλέτο, sirloin και rib eye.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/11/2025

'Smoku': Η επιστροφή του Δημήτρη Κατριβέση στην Αθήνα

Ο χαρισματικός δημιουργός, μαζί με τον αστεράτο Ebbe Vollmer δίνουν ξανά ζωή σε μία από τις δημοφιλέστερες αθηναϊκές στοές, με ένα φιλόδοξο και ενδιαφέρον κόνσεπτ.

Το πιάτο της εβδομάδας: Τα nuggets κουνελιού στο 'Jerár'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Στο Κουκάκι, για την ελληνική κουζίνα μιας άλλης εποχής

Με νοσταλγική διάθεση και σε ένα θεατρικό σκηνικό, δοκιμάζεις πιάτα με μνήμη και οικειότητα.

Το Simul γίνεται 10 ετών και ετοιμάζεται να το γιορτάσει

Το εστιατόριο του Νίκου Θωμά σβήνει δέκα κεράκια στην τούρτα της ζωής του και μεριμνά για γεύση και πάρτι, με δυο ξεχωριστά events, στις 2 και 9 Δεκεμβρίου.

Το εστιατόριο-ναυαρχίδα των ελληνικών θαλασσών εξακολουθεί να πλέει στα γαλήνια πελάγη της νοστιμιάς

Και ξεχωρίζει, για όλους τους σωστούς λόγους, πάντοτε με έναν ικανότατο καπετάνιο στο πηδάλιο της κουζίνας του.

Τι γεύση μας αφήνει η 'Ντίβα' του Κολωνακίου

Το σέξι και ατμοσφαιρικό μπιστρό της Πατριάρχου Ιωακείμ φέρει τη μαγειρική σφραγίδα του σεφ Δημήτρη Κατσάνου και σερβίρει νόστιμα ποτά της Bar Etiquette.