«Ledra Κai»: Αngus Beef στο teppanyaki

Ατμόσφαιρα Ειρηνικού, κοκτέιλ, πολυασιατικές γεύσεις και καυτές πλάκες.

«Ledra Κai»: Αngus Beef στο teppanyaki

Ατμόσφαιρα Ειρηνικού, κοκτέιλ, πολυασιατικές γεύσεις και καυτές πλάκες.

«Ledra Κai»: Αngus Beef στο teppanyaki - εικόνα 1

Το ιστορικό ασιατικό/πολυνησιακό εστιατόριο του «Athens Ledra» (έχει ξεπεράσει πλέον τα 30 χρόνια παρουσίας) με την ατμόσφαιρα Ειρηνικού και τα χαρακτηριστικά ξυλόγλυπτα τοτέμ, επέστρεψε έχοντας προσθέσει νέα στοιχεία στη γευστική του πρόταση. Το πλούσιο Τοnga menu –το δείπνο των βασιλιάδων της Χαβάης– παραμένει, το «Bali Lounge» σιγοντάρει πάντα με κοκτέιλ, ενώ για πρώτη φορά από τις καυτές πλάκες του teppanyaki, που το «Ledra Kai» (ως «Κοna Kai» τότε) σύστησε πρώτο στο αθηναϊκό κοινό, περνάει και Angus Beef. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε φιλέτο, sirloin και rib eye.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ντίβα

Ένα παλιό, χρόνια κλειστό μαγέρικο στην Πατριάρχου Ιωακείμ βρίσκει νέα ζωή, με τον σεφ Δημήτρη Κατσάνο στο πρώτο εστιατορικό του πάτημα στην Αθήνα, να υπογράφει γεύσεις ιαπωνικού – σκανδιναβικού fusion σε sexy bistro περιβάλλον.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
20/11/2025

Η επόμενη πίστα του "Βασίλαινας"

Το ιστορικό εστιατόριο διατηρεί τα ατού του και επενδύει ακόμη περισσότερο στα βάθη της εκλεκτής θαλασσοφαγίας.

4 καφενεία για κάθε γούστο στο αθηναϊκό κέντρο

Κάθε ένα με το δικό του ξεχωριστό στυλ και ιστορία.

Ένα από τα πιο φημισμένα μπιστρό του Λονδίνου έρχεται στο Παγκράτι

Το Ex Machina υποδέχεται το Bistro Freddie στις 29 Νοεμβρίου, για μια μοναδική βραδιά γεύσης.

Στο Ελ. Βενιζέλος, για ένα εστιατόριο-έκπληξη

Γνώριζες πώς μπορείς να απολαύσεις πιάτα που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ματιά, παρατηρώντας αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται;

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.