«Ledra Κai»: Αngus Beef στο teppanyaki

Ατμόσφαιρα Ειρηνικού, κοκτέιλ, πολυασιατικές γεύσεις και καυτές πλάκες.

«Ledra Κai»: Αngus Beef στο teppanyaki

Ατμόσφαιρα Ειρηνικού, κοκτέιλ, πολυασιατικές γεύσεις και καυτές πλάκες.

«Ledra Κai»: Αngus Beef στο teppanyaki - εικόνα 1

Το ιστορικό ασιατικό/πολυνησιακό εστιατόριο του «Athens Ledra» (έχει ξεπεράσει πλέον τα 30 χρόνια παρουσίας) με την ατμόσφαιρα Ειρηνικού και τα χαρακτηριστικά ξυλόγλυπτα τοτέμ, επέστρεψε έχοντας προσθέσει νέα στοιχεία στη γευστική του πρόταση. Το πλούσιο Τοnga menu –το δείπνο των βασιλιάδων της Χαβάης– παραμένει, το «Bali Lounge» σιγοντάρει πάντα με κοκτέιλ, ενώ για πρώτη φορά από τις καυτές πλάκες του teppanyaki, που το «Ledra Kai» (ως «Κοna Kai» τότε) σύστησε πρώτο στο αθηναϊκό κοινό, περνάει και Angus Beef. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε φιλέτο, sirloin και rib eye.

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα μητροπολιτικό bar restaurant με ελληνική ψυχή στον Πειραιά

Προορισμός εκλεκτής καλοφαγίας για όσους βολτάρουν στο μεγάλο λιμάνι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
01/12/2025

'Sanchez' χωρίς το 'Dirty' στο Ψυχικό

Η συνύπαρξη γαστρονομίας, ποτού και ψυχαγωγίας καθιστά το δημοφιλές σημείο του Ψυχικού έναν από τους πιο ελκυστικούς μεξικάνικους προορισμούς της πόλης - πλέον, πιο cozy από ποτέ.

Το πιάτο της εβδομάδας: Κατσικίσιο τυρί με κερήθρα και αγουρέλαιο στο 'Λινού Σουμπάσης και ΣΙΑ'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Μια ανανεωμένη γαστρονομική εμπειρία στο eclectic eatery του κέντρου

Ο αξιόλογος σεφ Νίκος Ζέρβος παρουσιάζει ένα νέο μενού με άποψη και νοστιμιά.

Στο "Sea You Restaurant- Mezeri" η γειτονιά ξαναζεί και η θάλασσα παρτάρει

Κοσμικά party vibes, ψαροφαγική αίσθηση και μια όρεξη... να λερωθούμε στο Κολωνάκι.

Στο βασίλειο της "Δούκισσας", όλοι υποκλίνονται στους εξαιρετικούς μεζέδες

Στην προσεγμένη και κομψή "Δούκισσα", η μεζεδοκατάνυξη ισορροπεί ανάμεσα στο ρουστίκ και το μοντέρνο αλλά το κάνει εντός μιας value for money σχέσης.