Νέα από την… Ιαπωνία

H φθινοπωρινή-χειμερινή σεζόν φέρνει αφίξεις, αλλαγές και πολλές παρτίδες σούσι.

Νέα από την… Ιαπωνία

H φθινοπωρινή-χειμερινή σεζόν φέρνει αφίξεις, αλλαγές και πολλές παρτίδες σούσι.

Νέα από την… Ιαπωνία - εικόνα 1

1. Δεύτερο «Hama» θα αποκαλύψει σύντομα ο Δημήτρης Παππάς στην οδό Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά (στο χώρο όπου ξεκίνησε το «Οοzora» ), οπότε το ιαπωνικό εστιατόριό του θα είναι πλέον και βόρειο και νότιο.

2. Το «Oozora», από την άλλη, μένει μόνιμα πλέον στο «Cash», αλλάζοντας όμως τη… χωροταξία: το εστιατόριο θα είναι στο κάτω επίπεδο. Επιστρέφει γύρω στα τέλη του μήνα ως «Cash - Oozora» κατά πάσα πιθανότητα με το ίδιο team στην κουζίνα.

3. Περνώντας στην πιο casual και οικονομική όψη της Ιαπωνίας, το sushi bar «Tokyo Joe» που ήδη έχει δύο πόστα, ένα στη Γλυφάδα και ένα στη Βουλιαγμένη, ετοιμάζεται ν’ ανοίξει πολύ άμεσα και στο Κολωνάκι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
23/12/2025

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.