Νέα από την… Ιαπωνία

H φθινοπωρινή-χειμερινή σεζόν φέρνει αφίξεις, αλλαγές και πολλές παρτίδες σούσι.

Νέα από την… Ιαπωνία

H φθινοπωρινή-χειμερινή σεζόν φέρνει αφίξεις, αλλαγές και πολλές παρτίδες σούσι.

Νέα από την… Ιαπωνία - εικόνα 1

1. Δεύτερο «Hama» θα αποκαλύψει σύντομα ο Δημήτρης Παππάς στην οδό Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά (στο χώρο όπου ξεκίνησε το «Οοzora» ), οπότε το ιαπωνικό εστιατόριό του θα είναι πλέον και βόρειο και νότιο.

2. Το «Oozora», από την άλλη, μένει μόνιμα πλέον στο «Cash», αλλάζοντας όμως τη… χωροταξία: το εστιατόριο θα είναι στο κάτω επίπεδο. Επιστρέφει γύρω στα τέλη του μήνα ως «Cash - Oozora» κατά πάσα πιθανότητα με το ίδιο team στην κουζίνα.

3. Περνώντας στην πιο casual και οικονομική όψη της Ιαπωνίας, το sushi bar «Tokyo Joe» που ήδη έχει δύο πόστα, ένα στη Γλυφάδα και ένα στη Βουλιαγμένη, ετοιμάζεται ν’ ανοίξει πολύ άμεσα και στο Κολωνάκι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
17/11/2025

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για το "Φίτα"

Η sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας στη δεύτερη ζωή της, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.

Sunday Table: Στο The Dolli's Rooftop Restaurant στρώνουν κυριακάτικο τραπέζι

Οι Κυριακές γίνονται νόστιμα εκλεπτυσμένες, σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας.

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

Κάποια από τα πιο δυνατά κυριακάτικα τραπέζια της Αθήνας

Και brunch και lunch, σε τραπέζια που αξίζουν την προσοχή σου για την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Moo Casa: Κυριακές με αστακό και μπριζόλα στο Νέο Ηράκλειο

Το brunch του ιδιαίτερου εστιατορίου συγκινεί με το δημοφιλές Egg Experience, τα comfort πιάτα και φυσικά το άχαστο δίπολο του Steak & Lobster.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει φαγητό με παριανή ψυχή στο "Kedros Athens"

Ο Γιάννης Παρίκος άνοιξε στη γειτονιά της Λυκόβρυσης το εστιατόριο που έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεται μια παρέα για να περάσει καλά: ωραία ατμόσφαιρα και νόστιμους μεζέδες.