Νέα από την… Ιαπωνία

H φθινοπωρινή-χειμερινή σεζόν φέρνει αφίξεις, αλλαγές και πολλές παρτίδες σούσι.

Νέα από την… Ιαπωνία

H φθινοπωρινή-χειμερινή σεζόν φέρνει αφίξεις, αλλαγές και πολλές παρτίδες σούσι.

Νέα από την… Ιαπωνία - εικόνα 1

1. Δεύτερο «Hama» θα αποκαλύψει σύντομα ο Δημήτρης Παππάς στην οδό Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά (στο χώρο όπου ξεκίνησε το «Οοzora» ), οπότε το ιαπωνικό εστιατόριό του θα είναι πλέον και βόρειο και νότιο.

2. Το «Oozora», από την άλλη, μένει μόνιμα πλέον στο «Cash», αλλάζοντας όμως τη… χωροταξία: το εστιατόριο θα είναι στο κάτω επίπεδο. Επιστρέφει γύρω στα τέλη του μήνα ως «Cash - Oozora» κατά πάσα πιθανότητα με το ίδιο team στην κουζίνα.

3. Περνώντας στην πιο casual και οικονομική όψη της Ιαπωνίας, το sushi bar «Tokyo Joe» που ήδη έχει δύο πόστα, ένα στη Γλυφάδα και ένα στη Βουλιαγμένη, ετοιμάζεται ν’ ανοίξει πολύ άμεσα και στο Κολωνάκι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/10/2025

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.

Ο Βεργιώτης που ξέρει από καλό κρέας

Δοκιμάσαμε τις γεύσεις του εστιατορίου που έχει χτίσει τη φήμη του γύρω από το σωστά ψημένο, εκλεκτό κρέας και ανακαλύψαμε γιατί αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κρεατοφάγο που σέβεται τον εαυτό του.

Η Τρελή Ροδιά: Η νέα άφιξη στα Άνω Πετράλωνα όπου θα φας καλά και φθηνά

Η νέα γαστροταβέρνα των Πετραλώνων είναι ένας ιδανικός γευστικός προορισμός. Δοκιμάσαμε ορισμένα highlights του μενού και ιδού όλα όσα ξεχωρίσαμε.

12 με Τόνο

Ένα μικροσκοπικό στέκι με μεγάλα κότσια, στην εκτός ραντάρ πιάτσα της Νέας Ερυθραίας, μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Matcha Latte: Tο trend της εποχής και πού θα το βρεις στην Αθήνα

Τι είναι το φιστικί ρόφημα που έχει κατακλύσει το feed σου και πού μπορείς να το δοκιμάσεις στην πόλη μας;