Νέα από την… Ιαπωνία

H φθινοπωρινή-χειμερινή σεζόν φέρνει αφίξεις, αλλαγές και πολλές παρτίδες σούσι.

Νέα από την… Ιαπωνία

H φθινοπωρινή-χειμερινή σεζόν φέρνει αφίξεις, αλλαγές και πολλές παρτίδες σούσι.

Νέα από την… Ιαπωνία - εικόνα 1

1. Δεύτερο «Hama» θα αποκαλύψει σύντομα ο Δημήτρης Παππάς στην οδό Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά (στο χώρο όπου ξεκίνησε το «Οοzora» ), οπότε το ιαπωνικό εστιατόριό του θα είναι πλέον και βόρειο και νότιο.

2. Το «Oozora», από την άλλη, μένει μόνιμα πλέον στο «Cash», αλλάζοντας όμως τη… χωροταξία: το εστιατόριο θα είναι στο κάτω επίπεδο. Επιστρέφει γύρω στα τέλη του μήνα ως «Cash - Oozora» κατά πάσα πιθανότητα με το ίδιο team στην κουζίνα.

3. Περνώντας στην πιο casual και οικονομική όψη της Ιαπωνίας, το sushi bar «Tokyo Joe» που ήδη έχει δύο πόστα, ένα στη Γλυφάδα και ένα στη Βουλιαγμένη, ετοιμάζεται ν’ ανοίξει πολύ άμεσα και στο Κολωνάκι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Arty Βαλεντίνος στο NEW Hotel

"Valentine’s Staycation" ή ατμοσφαιρικό δείπνο; Το πιο ρομαντικό Σαββατοκύριακο του χρόνου είναι ιδανική αφορμή για μια μικρή απόδραση με το ταίρι σας, πέρα από τα δεδομένα, στο NEW Hotel.

02/02/2026

Η Αθήνα δοκιμάζει τα γαστρονομικά όριά της στο πιάτο

Οι σεφ της πόλης πειραματίζονται, το κοινό ακολουθεί και η γαστρονομική σκηνή αποκτά μια νέα, εξωστρεφή ταυτότητα που κοιτά πέρα από σύνορα, χωρίς να ξεχνά τις ρίζες της.

Garum

Στο ατμοσφαιρικό νεοκλασικό του Μετς, ο Χρήστος Γλωσσίδης ξεδιπλώνει μια προσωπική, μεθοδική προσέγγιση στις κουζίνες της Ανατολής με χέρι λεπτό κι ανάλαφρο, κι επιχειρεί ελληνοασιατικές ζυμώσεις που θα ωριμάζουν όλο και πιο ωραία όσο περνάει ο καιρός.

Tο πιο κινηματογραφικό εστιατόριο της Τήνου σερβίρει για ένα βράδυ στη Γλυφάδα

Από την Τήνο ταξιδεύει για μία βραδιά στην Αθήνα το "Ένα Μικρό Καράβι", φέρνοντας μαζί του μερικά από τα πιο αγαπημένα πιάτα της κουζίνας του.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Κοντοσούβλι πετεινού στο 'Ex Machina'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Κρύο, καιρός για massaman curry στο πιο αγαπημένο ταϊλανδέζικο της πόλης

Κρύος καιρός, ζεστό μπολ: στο Tuk Tuk του Κουκακίου το Massaman Curry σερβίρεται κρεμώδες, αρωματικό και ήπια πικάντικο, ιδανικό για χειμωνιάτικες λιγούρες.

Κρέπες σαν γκουρμέ επιδόρπιο, σε αυτά τα 4 εστιατόρια

Η κρέπα έκανε αυτό που κάνουν πολλά "ταπεινά" street foods: μεγάλωσε, ωρίμασε, φόρεσε βούτυρο καλής ποιότητας και απέκτησε σεφ.