«Oceanο»: Νέο θαλασσινό concept στο Μαρούσι

Sushi, tempura και διεθνής κουζίνα ψαριών και θαλασσινών σε «ωκεάνεια» συνάντηση.

«Oceanο»: Νέο θαλασσινό concept στο Μαρούσι

Sushi, tempura και διεθνής κουζίνα ψαριών και θαλασσινών σε «ωκεάνεια» συνάντηση.

«Oceanο»: Νέο θαλασσινό concept στο Μαρούσι - εικόνα 1

Με ακτίνα γευστικής δράσης από την Ιαπωνία μέχρι τις Αμερικάνικες όχθες του Ατλαντικού έκανε το ντεμπούτο του πριν από δύο εβδομάδες το «Oceano Seafood & Sushi Bar» σε ένα λιτά πολυτελή χώρο στα παλιά Village Cinemas στο Μαρούσι. Νigiri, sashimi, rolls, tempura κρατούν επαρκώς το ιαπωνικό τέμπο και λειτουργούν συνδυαστικά στο μενού του καινούργιου αυτού, σύγχρονης αντίληψης και στιλ χώρου, με χτένια από τη Βόρεια Αμερική, αστακοουρές από την Κούβα, black cod από τις Βόρειες θάλασσες, με την Ελλάδα να συμβάλει στην εκλεκτική αυτή διεθνή προσέγγιση της θάλασσας με μυλοκόπι, σφυρίδα, φαγκρί και καραβίδες. Θα επανέλθουμε άμεσα με τις εντυπώσεις μας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Moo Casa: Κυριακές με αστακό και μπριζόλα στο Νέο Ηράκλειο

Το brunch του ιδιαίτερου εστιατορίου συγκινεί με το δημοφιλές Egg Experience, τα comfort πιάτα και φυσικά το άχαστο δίπολο του Steak & Lobster.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
14/11/2025

"Kedros Athens": Φαγητό με παριανή ψυχή στη Λυκόβρυση

Ο Γιάννης Παρίκος άνοιξε στη γειτονιά το εστιατόριο που έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεται μια παρέα για να περάσει καλά: ωραία ατμόσφαιρα και νόστιμους μεζέδες.

Η ιταλική σταθερά στον speakeasy πεζόδρομο του Παγκρατίου

Σημείο αναφοράς για σχεδόν μία δεκαετία, το κομψό εστιατόριο στον όμορφο πεζόδρομο της Ευφορίωνος στο Παγκράτι, είναι ιδανικό για after-office συναντήσεις με ιταλική φινέτσα αλλά όχι μόνο για τέτοιες.

To 'OX Athens' γιορτάζει δύο χρόνια ζωής και ψήνει μαζί με τους Nomade et Sauvage

Μια ξεχωριστή γιορτή για τα δύο χρόνια του OX Athens, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου.

Φίτα

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για την sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.

Ένα εστιατορικό διαμάντι της Ρόδου σερβίρει για ένα βράδυ στην Αθήνα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.

Κι όμως, υπάρχουν ακόμη τίμιες ταβέρνες στου Ψυρρή

Όσες εκπτώσεις κι αν κάνει ο Δήμος στην ίσως πιο παρατημένη στην υπερτουριστική της μοίρα γειτονιά της Αθήνας, η "Ταβέρνα της Ερμού" δεν κάνει καμία, κι αυτό φαίνεται σε κάθε ένα από τα πιάτα του μενού.