«Swell»: Κυματίζοντας στη Βουλιαγμένη

Ένα νέος, μοντέρνος all day χώρος βλέπει από τα ψηλά τη θάλασσα και τα πεύκα της Βουλιαγμένης.

«Swell»: Κυματίζοντας στη Βουλιαγμένη

Ένα νέος, μοντέρνος all day χώρος χαζεύει από τη βεράντα του τη θάλασσα και τα πεύκα της Βουλιαγμένης. Το «Swell» (που πάει να πει ανάμεσα σε άλλα και «φουσκοθαλασσιά») ξεκινάει από νωρίς με καφέ και πρωινό, για να δώσει τη σκυτάλη σε σαλάτες και κρύα πιάτα, mini burgers, mini hot dogs και mini pizzas ενώ, στο κλίμα του τελευταίου ιαπωνόφιλου γευστικού trend, έχει να προτείνει και sushi. Από τη νέα αυτή πρόταση με τη χαλαρή, lounge διάθεση δεν λείπουν και τα κοκτέιλ: Daiquiris, Mojitos, Martinis αλλά και signature συνταγές όπως, π.χ., μια Margarita με λικέρ πορτοκάλι, λάιμ και μαρμελάδα περγαμόντο. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Swell

Ιάσονος 17, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.