«Swell»: Κυματίζοντας στη Βουλιαγμένη

Ένα νέος, μοντέρνος all day χώρος βλέπει από τα ψηλά τη θάλασσα και τα πεύκα της Βουλιαγμένης.

«Swell»: Κυματίζοντας στη Βουλιαγμένη

Ένα νέος, μοντέρνος all day χώρος χαζεύει από τη βεράντα του τη θάλασσα και τα πεύκα της Βουλιαγμένης. Το «Swell» (που πάει να πει ανάμεσα σε άλλα και «φουσκοθαλασσιά») ξεκινάει από νωρίς με καφέ και πρωινό, για να δώσει τη σκυτάλη σε σαλάτες και κρύα πιάτα, mini burgers, mini hot dogs και mini pizzas ενώ, στο κλίμα του τελευταίου ιαπωνόφιλου γευστικού trend, έχει να προτείνει και sushi. Από τη νέα αυτή πρόταση με τη χαλαρή, lounge διάθεση δεν λείπουν και τα κοκτέιλ: Daiquiris, Mojitos, Martinis αλλά και signature συνταγές όπως, π.χ., μια Margarita με λικέρ πορτοκάλι, λάιμ και μαρμελάδα περγαμόντο. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Swell

Ιάσονος 17, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα κορυφαίο εστιατόριο της Καλαμάτας, για ένα βράδυ στην Αθήνα

Στις 7 Νοεμβρίου, το Symposio at Ark σηκώνει αυλαία με το εστιατόριο "Βερσαλλίες" και τη συναρπαστική κουζίνα του Γιάννη Κούμανη, δεινού τροφοσυλλέκτη και λάτρη της γνήσιας και σπάνιας τοπικής πρώτης ύλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
31/10/2025

Λένε πως αυτό είναι το πιο lifestyle brunch της Αθήνας

Γεύση, στυλ και θέα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το ζυμαρένιο μυστικό της Πετρούπολης

Στο outsider των δυτικών προαστίων, υπάρχει ένα γουστόζικο στέκι που τοποθετεί την πίτσα στο επίκεντρο του γευστικού ενδιαφέροντος.

Bisque Please x Γειτονιά: Pop up event με σάντουιτς και δημιουργικές νοστιμιές στην Κυψέλη

French style σάντουιτς, ελληνική μπίρα και χαλαρή ατμόσφαιρα σε περιμένουν σε μία από τις πιο κουλ γειτονιές της πόλης.

Ο Χρύσανθος Καραμολέγκος και όλα όσα αναμένουμε στο επόμενο κεφάλαιο της 'Αίγλης Ζαππείου'

Fine tuning, νέα προσέγγιση και ένας θρυλικός σεφ κατά την καινούργια εποχή της Αίγλης - μία πρώτη γεύση του τι αναμένουμε τον Δεκέμβριο.

Sea You, μια νέα 'μεζερί' μόλις άνοιξε στο Κολωνάκι

Με έμπνευση από τη χαλαρή, 'κοινόχρηστη' φιλοσοφία του μεζέ, το νέο θαλασσινό εστιατόριο συνδυάζει νησιωτική ανεμελιά και αθηναϊκή κομψότητα.

Στα 'ψηλά' της Ακαδημίας, τρως μία από τις τοπ ιαπωνικές κουζίνες της Αθήνας

Η δημιουργικότητα του ταλαντούχου σεφ Δημήτρη Κότσαλη στρέφει τα φώτα στο εστιατόριο Nyx, στα 'ορεινά' του ξενοδοχείου Academias.