Ξανάνοιξε το «Acropolis Secret»

Το… γνωστό «μυστικό» του «Divani Palace Acropolis» είναι ένας κήπος στα ψηλά, με ελληνικό γευστικό προφίλ.

Ξανάνοιξε το «Acropolis Secret»

Το… γνωστό «μυστικό» του «Divani Palace Acropolis» είναι ένας κήπος στα ψηλά, με ελληνικό γευστικό προφίλ.

Ξανάνοιξε το «Acropolis Secret» - εικόνα 1

Είναι σε φοβερό σημείο –ιδανικό για zoom-άρισμα στην φωτισμένη Ακρόπολη– εξ ου και τραβάει ελληνικό και ξένο κοινό. Στο κλεισμένο σε ένα φυτικό κλοιό «Acropolis Secret» στο roof top του ξενοδοχείου «Divani Palace Acropolis» νιώθεις πραγματικά ότι κάθεσαι στη σκιά του Ιερού Βράχου. Στο φετινό μενού του προτείνει πιάτα με χαρακτηριστικό ελληνικό πρόσημο, όπως κολοκυθοκεφτέδες με φέτα και σύγκλινο, σιουφιχτά με κρητικά λαχανικά και μυζήθρα, κεμπάπ γιαουρτλού με μέντα, ή μπαρμπούνια σαβόρο με ντοματοκεφτέδες, ενώ δεν λείπουν και αρκετές προτάσεις σε κρεατικά, από ένα χοιρινό κότσι με πατατούλες μέχρι ένα rib eye. To εστιατόριο λειτουργεί όλες τις ημέρες εκτός από Δευτέρα από τις 8 μ.μ. οπότε προλαβαίνει κανείς και το ηλιοβασίλεμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Acropolis Secret

(ξεν. «Divani Palace Acropolis») Παρθενώνος 19-25, Ακρόπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Abra Ovata υποδέχεται τους Yucatan για μια αξέχαστη βραδιά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Μουσική, διακριτικό ambient φωτισμό και ποτό με finger food, για μια ολοκληρωμένη αισθητηριακή εμπειρία στη φύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/09/2025

Γιατί όλοι μιλούν για το 'Batard' στο Παγκράτι

Το μάλλον πιο πολυσυζητημένο microbakery της πόλης τελευταία, πιάνει πόστο στο Παγκράτι και φέρει την υπογραφή των σεφ Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου.

Κωνσταντίνε Δαγριτζίκο, τι ετοιμάζεις στην Ομόνοια;

Ο πολυπράγμων hit maker του αθηναϊκού Κέντρου ετοιμάζει τη δική του εκδοχή της σύγχρονης ελληνικής ταβέρνας εκεί που κάποτε βρίσκαμε το "Αθήναιον", και μας λέει τι θα περιμένουμε στα πιάτα, τα ποτήρια και τις μουσικές του, όταν ανοίξει αργότερα στη σεζόν.

Ένα από τα κορυφαία burgers της Αθήνας ανοίγει (και) στο Κολωνάκι

Αλήθεια, πόσοι Χρυσοί Σκούφοι χωρούν ανάμεσα σε ένα ψωμάκι;

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.