Ξανάνοιξε το «Acropolis Secret»

Το… γνωστό «μυστικό» του «Divani Palace Acropolis» είναι ένας κήπος στα ψηλά, με ελληνικό γευστικό προφίλ.

Ξανάνοιξε το «Acropolis Secret»

Το… γνωστό «μυστικό» του «Divani Palace Acropolis» είναι ένας κήπος στα ψηλά, με ελληνικό γευστικό προφίλ.

Ξανάνοιξε το «Acropolis Secret» - εικόνα 1

Είναι σε φοβερό σημείο –ιδανικό για zoom-άρισμα στην φωτισμένη Ακρόπολη– εξ ου και τραβάει ελληνικό και ξένο κοινό. Στο κλεισμένο σε ένα φυτικό κλοιό «Acropolis Secret» στο roof top του ξενοδοχείου «Divani Palace Acropolis» νιώθεις πραγματικά ότι κάθεσαι στη σκιά του Ιερού Βράχου. Στο φετινό μενού του προτείνει πιάτα με χαρακτηριστικό ελληνικό πρόσημο, όπως κολοκυθοκεφτέδες με φέτα και σύγκλινο, σιουφιχτά με κρητικά λαχανικά και μυζήθρα, κεμπάπ γιαουρτλού με μέντα, ή μπαρμπούνια σαβόρο με ντοματοκεφτέδες, ενώ δεν λείπουν και αρκετές προτάσεις σε κρεατικά, από ένα χοιρινό κότσι με πατατούλες μέχρι ένα rib eye. To εστιατόριο λειτουργεί όλες τις ημέρες εκτός από Δευτέρα από τις 8 μ.μ. οπότε προλαβαίνει κανείς και το ηλιοβασίλεμα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για αμερικάνικα κρασιά στο Po'Boys

Βουτιά στον αμερικάνικο αμπελώνα, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2025

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.