Κυριακάτικες εμbeerίες στο «Barley Cargo»

Μια σειρά από ζυθο-γευσιγνωσίες με τις ελληνικές μικροζυθοποιίες στο επίκεντρο διοργανώνουν στην οδό Κολοκοτρώνη.

Κυριακάτικες εμbeerίες στο «Barley Cargo»

Μια σειρά από ζυθο-γευσιγνωσίες με τις ελληνικές μικροζυθοποιίες στο επίκεντρο ξεκινά από αυτή την Κυριακή 19/4.

Κυριακάτικες εμbeerίες στο «Barley Cargo» - εικόνα 1

Στις ελληνικές μικροζυθοποιίες αφιερώνει τις ανοιξιάτικες Κυριακές του το βιομηχανικού στιλ μπιρο-στέκι του κέντρου. Η αρχή γίνεται στις 19/4 με τη Septem από την Εύβοια, αμέσως μετά έρχεται η Νήσος από την Τήνο (26/4) κι ακολουθούν οι Delphi και Marea από τη Χαλκίδα (3/5) και η Voreia από τις Σέρρες (10/5). Αμέσως μετά τη σκυτάλη θα πάρουν η σαντορινιά Volcan (17/5), η κερκυραϊκή Corfu (24/5), η Ζέος από το Άργος (31/5) και η Chios (7/6). To ραντεβού με τους παραγωγούς και τις ζυθο-κολεξιόν τους είναι στις 8.30 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

Barley Cargo

Κολοκοτρώνη 6, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Χάραμα" σερβίρει παράδοση και γεύση με θέα το Βέρμιο

Στο Αρκοχώρι, στους πρόποδες του Βερμίου, το "Χάραμα" του Στέφανου Λαφάρα έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της αυθεντικής μακεδονίτικης κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

"Strada": Comfort νοστιμιά στην καρδιά της πόλης της Κοζάνης

Σε προνομιακό σημείο πάνω στον πεζόδρομο, το "Strada" στην Κοζάνη αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς από το 2007.

'FAOS Project': Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μόλις άνοιξε all day στον Γέρακα

Το ολόφρεσκο all-day bakery & deli φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα στέκι για κάθε στιγμή και περίσταση.

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.

Somm’s Table | La Cave: Ένα νέο, νόστιμο project στο Jerár

Το off-Broadway εστιατόριο της Δάφνης και ο Χάρης Νικολούζος φιλοξενούν εκλεκτά κελάρια και φιάλες που έχουν "κάτι να πουν".

Η "Κληματαριά" είναι η ταβέρνα-σύμβολο της Ορεινής Αρκαδίας

Από το 1931 έως σήμερα, η "Κληματαριά" της οικογένειας Τζίφα συνεχίζει αδιάκοπα να γράφει ιστορία στη Βυτίνα.

Στην πλατεία Προσκόπων, η κρητική κουζίνα συναντά την αγιορείτικη

Σε ένα σταθερό σημείο νοστιμιάς, εκεί όπου αντηχούσαν κάποτε οι φωνές του Μάνου Χατζιδάκι και της Φλέρυς Νταντωνάκη, το φαγητό εξακολουθεί να είναι αφορμή συνάντησης.