Τι «μαγειρεύει» το «Βalthazar»;

Ο φετινός Μάιος φέρνει στο bar-restaurant της οδού Τσόχα τον Χριστόφορο Πέσκια, το «Freud Oriental» και καινούργια κοκτέιλ.

Τι «μαγειρεύει» το «Βalthazar»;

Ο φετινός Μάιος φέρνει στο bar-restaurant της οδού Τσόχα τον Χριστόφορο Πέσκια, το «Freud Oriental» και καινούργια κοκτέιλ.

Τι «μαγειρεύει» το «Βalthazar»; - εικόνα 1

Οι αδερφοί Πιτσιλή έχουν ξανασυναργαστεί στο παρελθόν με τον Χριστόφορο Πέσκια. Ε, αυτό καλοκαίρι η ιστορία επαναλαμβάνεται, με τον πολυβραβευμένο σεφ να επιστρέφει στο «Balthazar». Η γευστική κατεύθυνση του bar restaurant με το όμορφο setting στη σκιά του νεοκλασικού –την cocktail list του οποίου θα επιμελείται κατά πάσα πιθανότητα και φέτος ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος– είναι ακόμη υπό συζήτηση, σίγουρα όμως θα είναι πιο σύγχρονη, fusion λογικής, με επιρροές από την Ασία και τη Λατινική Αμερική. Έχετε υπόψη δε, ότι ο περίφημος κήπος της οδού Τσόχα επιφυλάσσει στο κοινό του μια ακόμη έκπληξη με Japanese χρώμα: εκεί από ό,τι μάθαμε θα πιάσει πόστο και το κολωνακιώτικο «Freud Oriental» που φέτος θα παίζει σε διπλό ταμπλό. Θα το βρίσκουμε και στους Αμπελόκηπους και, για μια ακόμη φορά, στο ξενοδοχείο «Poseidonion» στις Σπέτσες.

photo credit: fakaros.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΟς ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟς
30/04/2024

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.