Mια καινούργια μεσημεριανή κάρτα με πνεύμα εξευγενισμένου street food με την υπογραφή του Δημήτρη Κατριβέση.
Πέρα από το ότι όλο και επαναφορτίζει το βραδινό μενού του με νέα κι ενδιαφέροντα πιάτα –κάθε φορά που θα βρεθείς στο «Cinco» κάτι διαφορετικό θα πετύχεις- ο φουλ ενέργειας Δημήτρης Κατριβέσης πρόσφατα εμφάνισε και μια καινούργια μεσημεριανή κάρτα. Τηγανητά wonton με κινέζικη BBQ, buns με χοιρινό, hoisin sauce, πίκλες και καυτερή sriracha, περουβιανό τηγανητό ρύζι και μοσχαράκι με noodles και λαχανικά κεντάνε στο μεσημεριανό street food πνεύμα στο bar-restaurant της Σκουφά, ενώ παράλληλα με τον Chifa (έτσι ονομάζεται το περουβιανό-κινέζικο fusion)… chief, νέες συνταγές ετοιμάζει και η μπάρα. Έχει να καταθέσει μια σειρά από J.S.P. signature cocktails που ακολουθούν τους ρυθμούς της κουζίνας, αλλά και κοκτέιλ με βάση το Piscο, το εθνικό ποτό του Περού: Pisco Sour λόγου χάρη, Pisco Negroni, ή Chilcano de Pisco.