Άλλη μια «Πασιφάη»

Τώρα που η ταβέρνα του Κορυδαλλού αποκτά κι ένα δεύτερο πόστο στα νότια προάστια κι η Γλυφάδα ασκεί... κρητική.

Άλλη μια «Πασιφάη»

Τώρα που η ταβέρνα του Κορυδαλλού αποκτά κι ένα δεύτερο πόστο στα νότια προάστια κι η Γλυφάδα ασκεί... κρητική.

Άλλη μια «Πασιφάη» - εικόνα 1

Έχοντας κλείσει δεκαπέντε χρόνια στον Κορυδαλλό (από όπου και η φωτό), η κρητική ταβέρνα «Πασιφάη» του Στέλιου και της Ειρήνης Τρουλάκη αποκτά μια δεύτερη έδρα στη Γλυφάδα, εκεί όπου στεγαζόταν για ένα διάστημα το ιταλικό «Al Dente». Ο χώρος έχει αναδιαμορφωθεί ώστε να μοιάζει με το αδελφό μαγαζί και ήδη απέξω βλέπεις τις πέτρινες καμάρες, τα χρώματα είναι και πάλι μπεζ-μπορντό, το μενού είναι κοινό –πολλά κρεατικά στη σχάρα, γαμοπίλαφα, απάκια, χοχλιοί μπουμπουριστοί, χειροποίητα λουκάνικα και ούτω καθεξής–, ενώ δεν θα λείπουν οι μαρουβάδες, οι ρακές και τα κρητικά ακούσματα. Κατά πάσα πιθανότητα θα ανοίξει τις πόρτες του την Δευτέρα 23/3.

Περισσότερες πληροφορίες

Πασιφάη

Λαζαράκη 63, Γλυφάδα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
12/12/2025

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Η 'Ζιγκοάλα' μόλις ήρθε στην Ομόνοια και είναι υπέροχη

Το επόμενο εστιατορικό ντάρλινγκ της Αθήνας άνοιξε πριν λίγα 24ώρα και έχει άποψη, απλότητα και νοστιμιά.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.

"Διόνυσος": Τοπική κουζίνα με χαρακτήρα στην Αριδαία

Στην Όρμα της Αλμωπίας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ξακουστά ιαματικά λουτρά Πόζαρ, ο "Διόνυσος" στέκει εδώ και τρεις δεκαετίες ως αυθεντικός πρεσβευτής της τοπικής αλλά και ευρύτερα μακεδονίτικης γαστρονομίας.