Ένα casual, μοντέρνο θαλασσινό concept έκανε την αρχή στο Νέο Ψυχικό κι ήδη εχει… μεγάλα πλάνα.
Έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στο Νέο Ψυχικό ρίχνοντας στο τραπέζι ενός λιτά σύγχρονου χώρου burgers με πέρκα, αστακό, γαρίδες και καβούρι αλλά και ριζότο σουπιάς με το μελάνι της, γαριδομακαρονάδες και μακαρονάδες με τόνο. Και δεν έχει ανοίξει ακόμη όλα τα θαλασσινά του χαρτιά. Απ’ ό,τι μαθαίνουμε το πρώτο μαγαζί της εκκολαπτόμενης αλυσίδας η οποία απηχεί την casual όψη του αφρού και βυθού θα ακολουθήσουν κι άλλα, τόσο στην Αθήνα όσο και στα νησιά. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.