«Sardeles BBQ»: Τι λες για ένα burger με αστακό;

Ένα casual, μοντέρνο θαλασσινό concept έκανε την αρχή στο Νέο Ψυχικό κι ήδη εχει… μεγάλα πλάνα.

«Sardeles BBQ»: Τι λες για ένα burger με αστακό;

Ένα casual, μοντέρνο θαλασσινό concept έκανε την αρχή στο Νέο Ψυχικό κι ήδη εχει… μεγάλα πλάνα.

«Sardeles BBQ»: Τι λες για ένα burger με αστακό; - εικόνα 1

Έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στο Νέο Ψυχικό ρίχνοντας στο τραπέζι ενός λιτά σύγχρονου χώρου burgers με πέρκα, αστακό, γαρίδες και καβούρι αλλά και ριζότο σουπιάς με το μελάνι της, γαριδομακαρονάδες και μακαρονάδες με τόνο. Και δεν έχει ανοίξει ακόμη όλα τα θαλασσινά του χαρτιά. Απ’ ό,τι μαθαίνουμε το πρώτο μαγαζί της εκκολαπτόμενης αλυσίδας η οποία απηχεί την casual όψη του αφρού και βυθού θα ακολουθήσουν κι άλλα, τόσο στην Αθήνα όσο και στα νησιά. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.