Μια Νήσος βραβεύεται και μια ακόμη έρχεται

Έχοντας πρόσφατα διακριθεί για την Pilsner τους, οι δημιουργοί της τηνιακής μπίρας παρουσιάζουν με νέα φιάλη που ξεκινά το ταξίδι της με… 7 Μποφόρ.

Μια Νήσος βραβεύεται και μια ακόμη έρχεται

Έχοντας πρόσφατα διακριθεί για την Pilsner τους, οι δημιουργοί της τηνιακής μπίρας παρουσιάζουν με νέα φιάλη που ξεκινά το ταξίδι της με… 7 Μποφόρ.

Μια Νήσος βραβεύεται και μια ακόμη έρχεται - εικόνα 1

Αποσπώντας ασημένια διάκριση στα βραβεία European Beer Star, η Νήσος Pilsner έκανε περήφανους τους Αλέξανδρο Κουρή και Μάγια Τσόκλη (φωτό). Τώρα οι δημιουργοί –μαζί με τους Ελίνα και Κωστή Δάλλα– της τηνιακής μπίρας Νήσος ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τη νέα προσθήκη στο πορτφόλιο του ζυθοποιείου τους, με ψημένο αβυνοποίητο κριθάρι, τηνιακό μέλι, μαύρη κορινθιακή σταφίδα, πέντε εκλεκτές βύνες κριθαριού σε γενναίες ποσότητες και νωχελική ωρίμανση πάνω σε καμένο ξύλο βελανιδιάς… Η Νήσος 7 Μποφόρ, η οποία θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές Δεκεμβρίου, είναι μια πολύ ιδιαίτερη dark ale με 7% αλκοόλ. Σερβίρεται ιδανικά σε ποτήρι κόκκινου κρασιού ή και κονιάκ, σε θερμοκρασία δωματίου, και πίνεται μόνη της σαν ποτό ή ως συνοδεία σε κόκκινα κρέατα και παλαιωμένα τυριά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/04/2024

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.