Ντεμπούτο για το «Kenza Bar» στην Πλουτάρχου

Το πρώην «Τen» μεταμορφώθηκε μέσα και έξω: ο νέος χώρος που ξεκινάει την Παρασκευή 21/11 έχει γευστική ρότα περουβιανο-μεξικανο-γιαπωνέζικη, χωρίς να λείπουν και τα κοκτέιλ.

Ντεμπούτο για το «Kenza Bar» στην Πλουτάρχου

Το πρώην «Τen» μεταμορφώθηκε μέσα και έξω: ο νέος χώρος που ξεκινάει την Παρασκευή 21/11 έχει γευστική ρότα περουβιανο-μεξικανο-γιαπωνέζικη, χωρίς να λείπουν και τα κοκτέιλ.

Ντεμπούτο για το «Kenza Bar» στην Πλουτάρχου - εικόνα 1

Στα χέρια του Δημήτρη Παππά πλέον, το άλλοτε «Ten» της Πλουτάρχου έγινε «Κenza Bar». Μοντέρνων τόνων, φωτεινό, με wall paintings του graffiti artist Cacao Rocks στους τοίχους, βαδίζει και αυτό σε έθνικ γευστικά μονοπάτια, όμως το νέο περουβιανο-μεξικανο-σούσι μπαρ του Κολωνακίου ακολουθεί μια πιο οικονομική συνταγή σε σχέση με τα «Li-li Shu» και «Hama» του ίδιου ιδιοκτήτη. Τα πιάτα στην προκειμένη κινούνται ανάμεσα σε € 7 και € 15 κι από beef steak tacos και Nikkei ceviche ή tiradito σε Tempura pop Corn, τηγανητά noodles και σολομό teriyaki, ενώ η μπάρα ξεκινάει με αρκετά κοκτέιλ στη λίστα της. Από ό,τι μάθαμε, τα σαββατοκύριακα το «Kenza» θα σερβίρει και brunch, πρακτική η οποία είναι πιθανό να επεκταθεί και στις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.