Το «Barabicu» ντύθηκε χειμωνιάτικα

Νέες γεύσεις και μικρές στυλιστικές παρεμβάσεις ενόψει του χειμώνα στο casual κρεατοφαγικό εστιατόριο του Νέου Ψυχικού.

Το «Barabicu» ντύθηκε χειμωνιάτικα

Νέες γεύσεις και μικρές στυλιστικές παρεμβάσεις ενόψει του χειμώνα στο casual κρεατοφαγικό εστιατόριο του Νέου Ψυχικού.

Το «Barabicu» ντύθηκε χειμωνιάτικα - εικόνα 1

Τώρα που κρύωσε ο καιρός στο «Barabicu» της Μπέσσυ και της Τζίνας Τόγια στο Νέα Ψυχικό, o καλοκαιρινός χώρος σκεπάστηκε και συνδέθηκε με το cosy εσωτερικό, οι καναπέδες πλήθυναν, το μπαρ επεκτάθηκε και χωροταξικά και ως προς τις επιλογές του (βλ. Blackpepper tequila ή πικάντικο Chilli leaves με βότκα, τζίντζερ, σιρόπι τσίλι και φύλλα μέντας), ενώ στον κατάλογο προστέθηκαν καινούργιες κρεατο-επιλογές. Ο χειμώνας έφερε μεταξύ άλλων ένα καρπάτσιο από φιλέτο γάλακτος με ελαιόλαδο θυμαριού, ρόκα, παρμεζάνα και ξύσμα μοσχολέμονου, πικάνια, Τ-Bone και, ειδικά για τους κλασικούς της κρεατοφαγίας, ένα μοσχαρίσιο φιλέτο σερβιρισμένο με ψητά λαχανικά. Έφερε και μια πινελιά ζωγραφικής: από το Σάββατο 22 Νοεμβρίου και για μια εβδομάδα στο χώρο του εστιατορίου φιλοξενείται μια σειρά έργων του θεσσαλονικιού εικαστικού Μάριου Σιμόπουλου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.