Άκης Πετρετζίκης επί δύο

Ο τηλεσέφ θα παρουσιάζει δύο εκπομπές απ’ αυτή την εβδομάδα στο MEGA, το «Κάν’ το όπως ο Άκης» με προτάσεις συνταγών και το οδοιπορικό γεύσης στην Ελλάδα «Ιστορίες από τη λίστα».

Άκης Πετρετζίκης επί δύο

Και το φαγητό μπορεί να σε κάνει να τα βλέπεις διπλά! Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ο δεύτερος τηλεσέφ, μετά τον Βαγγέλη Δρίσκα, με δύο εκπομπές στο φετινό πρόγραμμα, οι οποίες κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στο MEGA. Η πρώτη είναι η καθημερινή «Κάν’ το όπως ο Άκης», με περιγραφή η οποία θα έχει απήχηση στους τηλεθεατές-συλλέκτες συνταγών: «λαχταριστά πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες, εύκολες και οικονομικές συνταγές με απλά υλικά, χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές». Ενδεικτικά κάποιες συνταγές της πρώτης εβδομάδας: τάρτα σοκολάτας με πορτοκάλι και πιπέρι, ζυμαρικά με καρύδια και μαϊντανό, σπιτικό μούσλι, αρνάκι με μέλι, πατάτες και σως με γιαούρτι και μυρωδικά. Η δεύτερη εκπομπή είναι οι «Ιστορίες από τη λίστα», άλλο ένα οδοιπορικό γεύσης στην Ελλάδα, με συναισθηματική και νοσταλγική αφορμή. Ο σεφ που ξεχώρισε ως νικητής του πρώτου ελληνικού «MasterChef» βρίσκει ένα παλιό σημειωματάριο με σημειώσεις από τα ταξίδια του στην Ελλάδα και επιστρέφει στους τόπους που είχε επισκεφτεί για να ξαναβρεί όσα είχε καταγράψει. Στην πρώτη εκπομπή, για παράδειγμα, επιστρέφει στο Τρικέρι του Πηλίου, όπου το 1989 ένας ψαράς του είχε μαγειρέψει μία αξέχαστη καραβιδομακαρονάδα – θα αναζητήσει τον ψαρά, θα ψαρέψει καραβίδες και θα μαγειρέψει με τους ανθρώπους της περιοχής. Θα είναι σίγουρα καλύτερο από το «Μ.Α.Μ.»...

Το «Κάν’ το όπως ο Άκης» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3/11 στις 16:50 στο MEGA και θα προβάλλεται τις καθημερινές την ίδια ώρα. Δείτε το trailer:



Οι «Ιστορίες από τη λίστα» κάνουν πρεμιέρα την Τρίτη 4/11 στις 23:00 στο MEGA. Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.

'Nikkei Floresta', επιστροφή στον κήπο

Το δημοφιλές bar-restaurant επανέρχεται για μία ακόμη open air σεζόν σε έναν από τους ομορφότερους κήπους της Αθήνας.

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.