Ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης επιστρέφει με το «Buba»

Πέντε χρόνια αφότου έκλεισε το αγαπημένο «Bar Guru Bar» μας παρουσιάζει το νέο του bar-restaurant, στα βόρεια προάστια αυτή τη φορά.

Ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης επιστρέφει με το «Buba»

Πέντε χρόνια αφότου έκλεισε το αγαπημένο «Bar Guru Bar» μας παρουσιάζει το νέο του bar-restaurant, στα βόρεια προάστια αυτή τη φορά.

Ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης επιστρέφει με το «Buba» - εικόνα 1

Τον είχαμε για παιδί του κέντρου, αλλά ο γνωστός μας από το φοβερό «Bar Guru Bar» στην Πλατεία Θεάτρου –και τους αλέγρους Burger Project– Κωνσταντίνος Ζουγανέλης το νέο του διεπίπεδο μπαρ-εστιατόριο το εμφάνισε στην Κηφισιά. Με στόχο το ντεκόρ του νεόκοπου «Buba» να συνάδει με το παρελθόν του κτιρίου (που νωρίτερα στέγαζε το «Pablo T. Bar»), το εσωτερικό με τα στιλάτα ρετρό σαλονάκια, την ταπετσαρία με τα φλαμίγκος δίπλα στην ανοικτή κουζίνα, την ντιζαϊνάτη κυψελωτή μπάρα, τις αντικέ απλίκες και τα κάδρα «εποχής» θυμίζει έντονα σπίτι. Σπίτι κοσμοπολίτικο: η πολυσυλλεκτική κουζίνα αντικατοπτρίζει εμπειρίες και ταξίδια παντρεύοντας σεβίτσε, κροκέτες μπακαλιάρου με σάλτσα ρομέσκο, και wraps από ρυζόφυλλο με κοτόπουλο tandoori και πασκιτάν, ενώ η μουσική σιγοντάρει με το δικό της ποτ πουρί εναλλάσσοντας ethnic jazz, reggae, soul και funk. To «Buba» ανοίγει καθημερινά βράδυ και το μεσημέρι της Κυριακής.

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά, 2106231151, 6980457387.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το brunch που έγινε iconic επιστρέφει στο NEW Hotel

To NEW Hotel επαναφέρει το brunch που καθόρισε μια αγαπημένη συνήθεια και σύστησε στους Αθηναίους τη χαρά του κυριακάτικου πρωινού με στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/12/2025

"Athens Capital Hotel": Κρέπες, γαλέτες και lifestyle αλά γαλλικά στην καρδιά της πόλης

Aνακαλύψτε στο Galerie Café, στο lobby του "Athens Capital Hotel", ένα γευστικό ταξίδι που παντρεύει τη γαλλική παράδοση με την αθηναϊκή κομψότητα.

11 + 1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Που θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, bar αλλά και δίπλα στο κύμα.

Η Κέρκυρα κατέβηκε στη Γλυφάδα και παρουσίασε το πιο ιδιαίτερο γευστικό της πρόσωπο

Για ένα βράδυ, ο εξαίρετος γευσιπλάστης Αριστοτέλης Μέγκουλας άφησε το Pomo d’ Oro της Κέρκυρας και μας σύστησε, μέσα από ένα πλούσιο μενού, τη βραβευμένη κουζίνα του: βαθιά τοπική, δημιουργική και απόλυτα προσωπική.

Στο Matsuhisa Athens για γιορτινό omakase

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τις γιορτές με δυο εξαιρετικά μενού αλλά και αρκετές ακόμη γευστικές προεκτάσεις.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Σκούρα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα, σε μια εορταστική βραδιά οινογευσίας.

Τι γεύση μας αφήνει το 'CTC Urban Gastronomy' που γιορτάζει τα 10 του χρόνια

Στην επέτειο της δεκαετίας του, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και κρατά ψηλά το γαστρονομικό πήχη, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα.