ΒeerFest στα «T.G.I. Friday’s»

Η γιορτή της μπίρας επιστρέφει στα παραρτήματα της δημο­φιλούς αλυσίδας με μια δική της κάρτα, η οποία παντρεύει­ ­ζυθο-προτάσεις και πληθωρικά πιάτα, σε ρυθμούς γευστικής Americana.

ΒeerFest στα «T.G.I. Friday’s»

Η γιορτή της μπίρας επιστρέφει στα παραρτήματα της δημο­φιλούς αλυσίδας με μια δική της κάρτα, η οποία παντρεύει­ ­ζυθο-προτάσεις και πληθωρικά πιάτα, σε ρυθμούς γευστικής Americana.

ΒeerFest στα «T.G.I. Friday’s» - εικόνα 1

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας της μπίρας. Την ώρα που το βαυαρέζικο Oktoberfest δίνει αφορμές για ζυθο-θεματικές εκδηλώσεις σε όλο τον πλανήτη, τα «T.G.I. Friday’s» στήνουν το δικό τους Βeerfest με την πυξίδα της κουζίνας τους στραμμένη στον αμερικανικό Νότο.
Αυτές τις ημέρες, υπό το βλέμμα του Νταρθ Βέιντερ και της Μέριλιν Μονρόε, βρίσκεται σε κάθε τραπέζι, εκτός του κλασικού μενού της νεανικής αλυσίδας, μια ντουμπλ φας κάρτα με ετικέτες μπίρας (από την γκάμα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας) και ζυθο-συνοδευτικά με την αύρα του μπάρμπεκιου και της κάψας των jalapenos και των chipotle. Έχετε να διαλέξετε από τη μία ανάμεσα σε χοντροκομμένες πατάτες τυλιγμένες σε τραγανό μπέικον, φλογέρες με γέμιση από κοτόπουλο ή χοιρινό, κρεμμύδι και πιπεριές, πληθωρικά νάτσος με μια… βουβαλίσια πινελιά, pork sliders κι ένα γενναίο burger με καουμπόικο­ καπέλο.
Και από την άλλη ανάμεσα­ σε τέσσερις βαρελίσιες κι έντεκα εμφιαλωμένες μπίρες διαφόρων προελεύσεων και ιδιαίτερων χαρακτηριστικών (Heineken, Amstel, Amstel Free, ΜcFarland, Άλφα, ΒΙΟΣ 5, Sol, Krusovice Imperial, Erdinger Weiss και Dunkel, Αffligem Blonde). Κοινώς Τέξας - Κολωνάκι, Κηφισιά, Αμπελόκηποι κ.λπ. σε ένα χαλαρό, φιλικό στον χρήστη ζυθο-σενάριο με το «Sweet home Alabama» στ’ αφτιά. Όσοι πιστοί...

ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΠΥΡΑ

ΒeerFest στα «T.G.I. Friday’s» - εικόνα 2

Buffalo & chicken nachos
Νάτσος με επικάλυψη από κομματάκια κοτόπουλου και βουβαλίσιου λουκάνικου, πιπεριές, τυριά Colby και Monterey Jack, σερβιρισμένα με μια δροσερή τριάδα guacamole, pico de gallo και sour cream.

ΒeerFest στα «T.G.I. Friday’s» - εικόνα 3

Τenessee BBQ pοrk sliders
Μικρά μπριοσάκια με ξεψαχνισμένο σιγοψημένο χοιρινό (αυτό που οι Αμερικάνοι λένε pulled pork), τηγανητά φριζέ κρεμμύδια, πίκλες, λιωμένο τσένταρ και μαγιονέζα με πιπεριές chipotle.

ΒeerFest στα «T.G.I. Friday’s» - εικόνα 4

Brave Texan
Καυτερούτσικο burger, που συνδυάζει μοσχαρίσιο μπιφτέκι, πικάντικη σάλτσα τυριού, παναρισμένες πιπεριές jalapenos, ντομάτα, φύλλα γαλλικής σαλάτας και σος μαγιονέζας chipotle.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.