Burger το ελληνικό!

Από τις 18/9 στις «Μαγικές Κατσαρόλες» θα κόβουν κιμάδες από αξιώτικα σκατζομόσχαρα, ανωγιανά αρνάκια και μαύρους χοίρους, και θα τους συνδυάζουν με τοπικά ντόπια τυριά και προζυμένια ψωμάκια.

Burger το ελληνικό!

Από τις 18/9 στις «Μαγικές Κατσαρόλες» θα κόβουν κιμάδες από αξιώτικα σκατζομόσχαρα, ανωγιανά αρνάκια και μαύρους χοίρους, και θα τους συνδυάζουν με τοπικά ντόπια τυριά και προζυμένια ψωμάκια.

Burger το ελληνικό! - εικόνα 1

Όλο και κάτι καινούργιο κι ενδιαφέρον –και πάντα με ελληνικό πρόσημο–σκαρφίζονται ο Σήφης και η Βάνα στις «Μαγικές Κατσαρόλες» στο Παλαιό Φάληρο. Να, αυτές τις ημέρες, ας πούμε, έχουν σκοπό να παρουσιάσουν μια σειρά από burgers… αλά γκρεκ. Τα ψωμάκια θα είναι προζυμένια, οι πατάτες Νάξου και η κέτσαπ χειροποίητη, από πελτέ Σαντορίνης. Το Naxos burger θα φτιάχνεται με κιμά από μοσχάρι και γραβιέρα που έρχονται από το νησί και συνδυάζονται με ψητή μελιτζάνα, ντομάτα και καππαρόφυλλα, το Pindos με κιμά από μοσχάρι και μαύρο χοίρο από τη φάρμα Δήμου, κασέρι Τρικάλων, καπνιστή πανσέτα Καρδίτσας και ψητά μανιτάρια και το Creta με κιμά από μοσχάρι και αρνάκι Ανωγείων, αιγοπρόβεια σφακιανή γραβιέρα, χανιώτικο απάκι και μαρινάτο σταμναγκάθι. Μαζί τους έρχονται ένα Μακ (μακεδονίτικο) από βουβαλίσιο κρέας Κερκίνης με καπνιστό σουλουγούνι και μουστοπιπεριά Ναουμίδη κι ένα κερκυραϊκό με φιλέτο κοτόπουλο, νούμπουλο και κεφαλοτύρι. Η νέα αυτή θεματική κάρτα, που θα «παίζει» παράλληλα με τον κατάλογο του νόστιμου και φιλικού ελληνικού εστιατορίου, ξεκινάει από τις 18/9 και αξίζει, πιστεύω, μια δοκιμή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.