Dada's

Μοντέρνο και πανέμορφο, κάνει ασκήσεις ντιζάιν στις δύο αίθουσές του...

Dada's

Μοντέρνο και πανέμορφο, κάνει ασκήσεις ντιζάιν στις δύο αίθουσές του...

Dada's - εικόνα 1

Κάθε άλλο παρά τοπικής εμβέλειας είναι το νεοαφιχθέν «Dada’s», αφού το όνομά του είναι ήδη «πρέπει» στις ατζέντες της νεολαίας των βορειοανατολικών προαστίων. Μοντέρνο και πανέμορφο, κάνει ασκήσεις ντιζάιν στις δύο αίθουσές του. Η πρώτη, με τα μεγάλα ξύλινα τραπέζια και το ντιζαϊνάτο ελάφι που δεσπόζει πάνω από το τζάκι, είναι πιο ήσυχη. Στη δεύτερη, με τη «σέρα» και την μπάρα, ο ρυθμός και τα vibes της καλοπέρασης ανεβαίνουν. Το μενού είναι μοντέρνο, με πολλές ερεθιστικές ιδέες. Καλύτερη όλων η γευστικότατη πικάνια Αργεντινής, με αέρινες πατάτες τηγανητές και σος μπεαρνέζ που της πήγαινε πολύ. Στο burger ευχαριστήθηκα το ψωμί και την BBQ sauce, αλλά θα ήθελα το… κυρίως θέμα πιο ζουμερό και νόστιμο. Συμπαθέστατα τα ραβιόλια με κρέμα αστακού και σάλτσα σολομού-γαρίδας, όπως και οι bomboloni, αφράτοι λουκουμάδες με χαλούμι και σάλτσα ντομάτας (όχι τόσο πικάντικη). Η μεγάλη μου αγάπη, ωστόσο, ήταν τα Chan hai rolls, με χοντρό φύλλο, γεμιστά με κιμά και πικάντικη μαρμελάδα πιπεριάς. Η σαλάτα με σπανάκι, (όχι και τόσο) τραγανή πάπια, κουκουνάρια και hoisin sauce είναι ωραία ιδέα, όμως χρειάζεται δέσιμο. Από τα γλυκά, δαγκωτό στην chocolate mocha tart με την τριμμένη βάφλα, OK στο σουφλέ, αλλά το σπασμένο μιλφέιγ χρειάζεται ραφινάρισμα. Το «Dada’s» ανοίγει από το πρωί για καφέ και σνακ. (Ηρώων Πολυτεχνείου 19, Νέα Πεντέλη, 2108104672.)

Περισσότερες πληροφορίες

Dada’s

Ηρώων Πολυτεχνείου 19, Ν. Πεντέλη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/12/2025

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.