Η Ευσταθία και η Μαρία Κίτσου εξομολογούνται τα «θέλω» τους

Από τα μελαγχολικά βαλs του Σοπέν στα ελαφρά τραγούδια του μεσοπολέμου και από την ποπ των '60's στο σήμερα

Η Ευσταθία και η Μαρία Κίτσου εξομολογούνται τα «θέλω» τους

Ένα μουσικοθεατρικό αναλόγιο με τίτλο «Σε θέλω» στον «Black Duck Garden – Athens City Museum Bistrot» την Τρίτη 11 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ. Πρόκειται για ένα μελωδικό ταξίδι μέσα στον χρόνο με φόντο μεγάλους έρωτες σπουδαίων γυναικών του 19ου και του 20ού αιώνα. Έτσι, στον κήπο του “Black Duck” θα βρεθούν η Μαρία Πολυδούρη, η Πηνελόπη Δέλτα, η Καμίλ Κλωντέλ, η Μυρτιώτισσα, η Σιμόν ντε Μποβουάρ, η Άννα Αχμάτοβα και άλλες σπουδαίες προσωπικότητες για να εξομολογηθούν τα «θέλω» τους μπροστά σε ένα μυημένο και εκλεκτό κοινό.

Η Ευσταθία και η Μαρία Κίτσου εξομολογούνται τα «θέλω» τους - εικόνα 1
Ευσταθία

Την παράσταση αυτή παρουσιάζουν η Ευσταθία, που έχει γράψει τη μουσική και τα πρωτότυπα κείμενα και η Μαρία Κίτσου που την σκηνοθετεί και ερμηνεύει με τον δικό της τρόπο όλες αυτές τις μεγάλες προσωπικότητες. Οι δυο καλλιτέχνιδες τραγουδούν, παίζουν και δίνουν μοναδικά το ερωτικό δράμα, τις συγκινήσεις αλλά και το χιούμορ των επιθυμιών όλων αυτών των ιστορικών προσωπικοτήτων.

Info Σκηνοθεσία : Μαρία Κίτσου Πρωτότυπα κείμενα, μουσική :Ευσταθία Κρουστά, κιθάρα, φωνητικά: Μανόλης Λιανής Βιολί: Μελίνα Ντελίκου Πιάνο: Χάρης Μπότσης Φωτισμοί: Γιώργος Χαραλάμπους Βοηθός σκηνοθέτη: Νικόλας Φουρτζής Ελάχιστη κατανάλωση 10 € Black Duck Garden – Athens City Museum Bistrot Ο κήπος του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών Ι. Παπαρρηγοπούλου 5-7, Πλ. Κλαυθμώνος 210 3252396 www.blackduckgarden.gr / info@blackduckgarden.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Ευσταθία & Μαρία Κίτσου

  • Μουσική παράσταση

Μια μουσική παράσταση με "παρούσες" τις Μαρία Πολυδούρη, Πηνελόπη Δέλτα, Καμίλ Κλωντέλ, Μυρτιώτισσα, Σιμόν ντε Μποβουάρ και άλλες σπουδαίες προσωπικότητες που εξομολογούνται τα «θέλω» τους

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Six hands event με πολύ δυνατές υπογραφές στο Upon

Άχαστη βραδιά γεύσης στο Παλαιό Φάληρο, με τον Γρηγόρη Κίκη να φιλοξενεί στην κουζίνα τους τον Heros De Agostinis και τον Luca Piscazzi.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
11/02/2026

Η αθόρυβη νοστιμιά του 'Yphes'

Το περίπου κρυμμένο εστιατόριο του αθηναϊκού κέντρου έχει αποκτήσει ωριμότητα, νοστιμιά και προσωπικότητα δίχως να κάνει θόρυβο, υπό τον αξιόλογο σεφ Νίκο Ζερβό.

Valentine’s Mood: Πού θα γιορτάσουμε τον έρωτα στην Αθήνα

Από ρομαντικά δείπνα με φόντο την Ακρόπολη ή την αθηναϊκή ακτογραμμή, μέχρι tailor made αποδράσεις στα πιο κομψά ξενοδοχεία της Αττικής, η φετινή γιορτή του Βαλεντίνου μας δίνει όλες τις σωστές αφορμές για να αναθερμάνουμε την πίστη μας στον έρωτα με ατμοσφαιρική φινέτσα και πολυτέλεια.

Νέα εποχή για την Ψαρού: Στο τιμόνι της κουζίνας ο Χρήστος Λάπας

Ο βραβευμένος σεφ φέρνει φρέσκιες ιδέες, καθαρές γεύσεις και μια σύγχρονη ματιά στην παραδοσιακή ψαροφαγία.

Πώς και γιατί το Starlight έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή burgers της πόλης

Στην Κολοκοτρώνη όποιος κι αν περάσει, οποιαδήποτε ώρα, θα αντιληφθεί μία από τις πιο εθιστικές μυρωδιές της Αθήνας. Αλλά το Starlight δε μένει μόνο εκεί.

Τι θέλει να πει ο σεφ - ποιητής;

Είναι πάντα εμπνευστικό να ακούς τους διεθνείς πρωτοπόρους σεφ να αναλύουν τη φιλοσοφία τους και αυτό μας συνέβη στο πρώτο Athens Gastronomic Forum τη Δευτέρα 9/2 στην Τεχνόπολη.

10 στάσεις για καλαμάκι -όπως πρέπει να είναι- στην Αθήνα

Καταλήξαμε στα πιο αγαπημένα μας καλαμάκια (σουβλάκια), κυρίως με βάση τις γειτονιές μας - Αν και δε σταματάμε ποτέ το ψάξιμο για να βρούμε καινούργια αστέρια του είδους.