Παπαϊωάννου
Η φωτεινή και ευρύχωρη σάλα, στα λευκά, με εντυπωσιακές ασπρόμαυρες φωτογραφίες και μάρμαρο, καταλήγει σε ένα καταπληκτικό ντεκ που μοιάζει να πλέει στη θάλασσα. Στην κουζίνα ο Γιώργος Παπαϊωάννου αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις πάντα εξαιρετικές πρώτες ύλες που επιλέγει, με κορυφαίο ψήσιμο και τηγάνισμα. Για το τέλος, πολύ καλός αποδομημένος μπακλαβάς με κρέμα φιστίκι και παγωτό καϊμάκι. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. [P]
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€70 - €100
Πληροφορίες:
Δευτ.-Κυρ. 1 μ.μ.-12 π.μ.
Σχετικά άρθρα
Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του
Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΤα εστιατόρια της αθηναϊκής παραλίας που σερβίρουν βραβευμένη γεύση
Τα παρά θίν' αλός εστιατόρια της πρωτεύουσας που έχουν βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο, Top Notch και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και, σίγουρα, αξίζουν την προσοχή σου.
Αφιέρωμα: Εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά, για όλη την Σαρακοστή
Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα δείτε τις προτάσεις μας για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.
Παπαϊωάννου
Διαχρονικός πρεσβευτής της ποιοτικής ψαροφαγίας