Καρπός
Ο χώρος του παλιού «Άνετον» στο Μαρούσι στεγάζει το ζεστό εστιατόριο που δημιούργησε ο σεφ Νίκος Σιγέρης. Η ατμόσφαιρα παραπέμπει σε φιλικό σπίτι, ενώ η κουζίνα αξιοποιεί με φαντασία και μοντέρνα διάθεση τις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€40 - €45
Πληροφορίες:
Τρ.-Παρ. 6 μ.μ.-11.30 π.μ. Σάβ. 1 μ.μ. 11.30 π.μ. Κυρ. 1-6 μ.μ.
Σχετικά άρθρα
"Καρπός": Φιλοξενία, ζεστασιά και ποιοτική ελληνική κουζίνα
Φροντισμένο χριστουγεννιάτικο τραπέζι που μυρίζει Ελλάδα.
ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/12/2025