Jerár

Ένα σύγχρονης αντίληψης ελληνικό μπιστρό δημιούργησε ο βραβευμένος σεφ Χάρης Νικολούζος, παρέα με τους Γιώργο Καβακλή και Κώστα Καρατζόγλου («Spoiled», «Barro Negro»). Ατμόσφαιρα κομψή και μίνιμαλ, μεγάλη ανοιχτή κουζίνα και γεύσεις που κινούνται στο φάσμα μιας μπιστρονομίας με μοντέρνο ελληνικό χρώμα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €70

Πληροφορίες:

Τρ.-Σάβ. 7 μ.μ. -12.30 π.μ. Κυρ. 2-6.30 μ.μ.

Σχετικά άρθρα

Somm’s Table | La Cave: Ένα νέο, νόστιμο project στο Jerár

Το off-Broadway εστιατόριο της Δάφνης και ο Χάρης Νικολούζος φιλοξενούν εκλεκτά κελάρια και φιάλες που έχουν "κάτι να πουν".

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/12/2025

Το πιάτο της εβδομάδας: Τα nuggets κουνελιού στο 'Jerár'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Εκτός πιάτσας εστιατόρια της Αθήνας που αξίζουν την προσοχή σου

Μία ενδεκάδα από εστιατόρια σε μάλλον απροσδόκητες γειτονιές της πόλης, που έχουν κάτι να πουν σε κάθε τύπο foodie.

Happy New Breakfast: Τα πρωινά και τα brunch της Πρωτοχρονιάς

Πού θα φας το πρώτο γεύμα της νέας χρονιάς.

Tην Τσικνοπέμπτη, ας γίνει του κουνελιού!

Σήμερα που το κρέας ξεφαντώνει, κάνω όνειρα τσικνισμένης νυκτός και φαντασιώνομαι την άνοδο του κουνελιού στην εξουσία. Γιατί δηλαδή να μην είναι η Τσικνοπέμπτη και λίγο sustainable;

Τι σημαίνει να είσαι σεφ-πατρόν στην εστιατορική Αθήνα του τώρα

Άνταμ Κοντοβάς, Δήμος Σαμουράκης και Χάρης Νικολούζος μιλούν για την απόφαση να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο.

Jerar

Μετά το ελπιδοφόρο του ξεκίνημα, το εστιατόριο του Χάρη Νικολούζου έχει απαλλαγεί από τις νηπιακές αδυναμίες της πρώτης περιόδου και είναι από τις γεύσεις της Αθήνας που δεν πρέπει να χάσεις.