Varoulko Seaside
Σταθμός για τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας, το θρυλικό πια εστιατόριο συνεχίζει να γράφει ιστορία στις θάλασσες της γεύσης, με αρχικαπετάνιο τον σπουδαίο Λευτέρη Λαζάρου και δίπλα του στην κουζίνα τον σεφ Γιάννη Υφαντίδη. Τα πιάτα, μια ωδή στους θησαυρούς της ελληνικής θάλασσας με σύγχρονη αισθητική και φρεσκότατες πρώτες ύλες, δικαιώνουν τη διαχρονικότητα των βραβεύσεων του «Varoulko» με Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. [P]
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€55 - €70
Πληροφορίες:
Δευτ.-Κυρ. 1 μ.μ.-12 π.μ.
Σχετικά άρθρα
Ένα ενδιαφέρον update για το Βαρούλκο
Στο εμβληματικό εστιατόριο του Πειραιά, για παρά θίν' αλός γεύματα μια ανάσα από τη θάλασσα.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΛένε πως αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της Αθήνας
Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για να γνωρίσουμε τα εστιατόρια εκείνα που τιμούν την εθνική μας γεύση πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις.
Τα εστιατόρια της αθηναϊκής παραλίας που σερβίρουν βραβευμένη γεύση
Τα παρά θίν' αλός εστιατόρια της πρωτεύουσας που έχουν βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο, Top Notch και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και, σίγουρα, αξίζουν την προσοχή σου.
Γιατί το Βαρούλκο είναι τόσο σημαντικό για την ελληνική γαστρονομία
Τα στοιχεία αλλά και οι λόγοι που καθιστούν το εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου, ναυαρχίδα της ντόπιας γευστικής κουλτούρας που άπτεται της θάλασσας.
Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια των Αθηνών
Τα γευστικά ινστιτούτα που αποτελούν την haute cuisine της πρωτεύουσας.
Εστιατόρια, ταβέρνες και ουζερί για ψάρι που θα ξεκοκαλίσεις
Σε ένα αφιέρωμα συγκεντρώσαμε τα εστιατόρια, τις ταβέρνες και τα ουζερί για ψάρια, θαλασσινά, κρασιά και αποστάγματα στην Αθήνα.