Διαχρονικό all-day cafe restaurant δίπλα στο «Ηilton», με ευρύχωρη σάλα γεμάτη παλιές διαφημίσεις και ζεστό χαρακτήρα, που περιβάλλεται από μεγάλες...
Η ζεστής αισθητικής και ατμόσφαιρας ταβέρνα του βραβευμένου σεφ Σήφη Μανουσέλη μοιράζεται ανάμεσα σε ένα περιποιημένο ρουστίκ εσωτερικό, ακριβώς...
Αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, γαρνισμένες με ιδιαίτερες πινελιές αισθητικής και φινέτσας από τον σεφ Κωνσταντίνο Κωστόπουλο. Προτάσεις στο δίπολο...
Με περισσότερο από έναν αιώνα ανόθευτης φιλοξενίας και αυθεντικής γευστικής κληρονομιάς, ο Βασίλαινας συνεχίζει υπηρετεί την ελληνική θαλασσινή...
Ξεκίνησε στον Λυκαβηττό, συνέχισε στους Αμπελοκήπους και τελικά έριξε άγκυρα σε έναν παράδρομο της Μιχαλακοπούλου. Απλό, περιποιημένο, μια ιδέα...
Το πρώτο φιλιππινέζικο εστιατόριο της Αθήνας στεγάζεται σε έναν μικρό χώρο επί της Μιχαλακοπούλου με φολκλόρ πινελιές στην ατμόσφαιρα. Ο κατάλογος...
Πολυτελής art de la table, έμπειρο σέρβις που καθοδηγεί αποτελεσματικά τις επιλογές και κοινό που περιλαμβάνει από επιχειρηματίες μέχρι σικ...
Αυτό το ανοιχτόκαρδο στέκι στα Ιλίσια φέρει την υπογραφή της Χρύσας Γερακοπούλου (γνώριμη από τα «Λινού Σουμπάση και Σία» και «Annie’s Fine Cooking»)....
Νοτιοαμερικάνικη κουζίνα με στοιχεία fusion, σεβίτσε, ταρτάρ, σούσι, και taco μπωλ με ωμά ψάρια. Εκλεκτική κρεοφαγία με βραζιλιάνικες και μη κοπές, σε...
Η δημοφιλής αλυσίδα εστιατορίων και ιχθυοπωλείων προσφέρει φρέσκο ψάρι αλλά και έναν πλούσιο κατάλογο με εδέσματα που μπορείς να δοκιμάσεις επιτόπου ή...
Η κλασική ελληνική ψησταριά προσαρμοσμένη στο σήμερα, σε έναν μοντέρνο χώρο.
Το πρώτο κατάστημα της παγκόσμιας αλυσίδας ολοήμερων φούρνων στην Ελλάδα, εκτός από εξαιρετικό ψωμί, προσφέρει και πρώτης τάξης προτάσεις για πρωινό,...
Παραδοσιακό μαγειρείο που υπηρετεί τη σπιτική κουζίνα από το 1967, τότε που τα αδέρφια Παπαγιάννη το σύστησαν στο κοινό. Μεράκι και φροντίδα είναι...
Μοντέρνα σάλα με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, το λευκό σε εναλλαγή με το καφέ, ένα πατάρι με μοναστηριακό τραπέζι για την υποδοχή του επισκέπτη αλλά...
Στέκι ελληνικής κρεατοφαγίας με ιστορία, σε απόμερο σημείο των Ιλισίων.
Στον ήσυχο και παλιακό πεζόδρομο της Σεβαστείας, το ισόγειο ενός παλιού σπιτιού του 1930 μεταμορφώθηκε σε σύγχρονο γαστροκουτούκι. Δέκα τραπέζια...
Σύγχρονο, κομψό μπιστρό με μητροπολιτική αύρα, ζωντανή ατμόσφαιρα και φανατικό κοινό. Το μενού του Άρη Βεζενέ αλλάζει συχνά, ακολουθώντας την αγορά...